Jump to content
The simFlight Network Forums

robvanderwiele

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About robvanderwiele

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/01/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. P3D v3.3.5.17625

    Thanks for your reply Pete. Now I know it isn't a problem, thanks. The reason for me doing a complete re-install was to start fresh again. I'm not doing that with every update but it was time again for that. Regards, Rob
  2. P3D v3.3.5.17625

    Hello Pete, Just did a reinstall of the latest P3D v3.3.5.17625 and when I installed Fsuipc it gave me a warning that this version isn't supported. But did install. I used version 4.955. Regards, Rob van der Wiele
  3. P3D V3

    Hello Alan, I have a Sound Blaster card, so I would be great if you could send me those files. I will contact you o your email address. Thanks, Rob
  4. P3D V3

    Hello Alan, Good news I can use Traffic 3D sounds. But what do you mean with " activating Al Chemy in PR3D V3"? Could you tell me how to do that. I can't recall that I have those 3D sound files, could you send them? Regards, Rob
  5. P3D V3

    Thanks Alan. I will wait with the install until you have more news about that issue. Regards, Rob
  6. P3D V3

    Hello, Can I use Traffic 3D Sounds in P3D V3, or is an update needed? Regards, Rob van der Wiele
  7. Hello Alan, Would it be possible to share those files again? Regards, Rob
  8. No traffic after installing v5.2

    Found it! I was browsing through my directories of FSX to see if I forgot something, and in the scenery\World\Scenery there where some left overs from the woai install. Once I removed those files the traffic shows. Looking great! Rob
  9. Hello, I followed the instructions and tried everything I could think off, but no traffic at all. I used v5.1 in the past but I switched to woia because I didn't like the looks of some planes in FSX. This afternoon I saw that 5.2 was out for FSX, so I purchased it via simmarket. I de-installed all my old ai traffic. Restored the sound file. Then I installed MyTraffic 5.2, everything went ok. I checked the scenery.cfg and the entry to MyTraffic is there. The fsx.cfg file is also looking good with the MyTraffic\aircraft entry added. I got the sliders for the traffic in FSX on 100%. Directory structure in installation directory is also looking good. I run rebuild_MyTraffic.bat but no luck so far. Hope you can help me out on this. Rob
  10. Offset 0x3324 question

    Hello Pete, Thanks for your quick response, I encounter these hickups with version 3 under FS9. I will check version 4 with FSX. But for now I'm testing under FS9 mostly and sometimes with FSX to see if it is still working for both versions. Would be great if you could make the change in version 3. So it makes sence that I don't get the exact same results as FS does about these calculation. I will check the other downloads next week. Thanks again, Rob
  11. Hello Peter, I got a question about calculating the value you provide in offset 0x3324. When I use offset 3324 in my 737NG Glass software I'm working on, it updates rather slow. When I make a climbing turn the heading rose keeps turning smooth but the alt tape (which uses offset 0x3324) has hickups. The tape stops for a moment and then continues again. So I changed the offset it uses to 0x0570 or 0x6020. Now the hickups are gone but these offsets don't take the pressure difference of the QNH and the kollsman altitude setting into account. When I try to calculate them from offset 0x0330 and 0x0EC6, I can't get the result from offset 0x3324. I come close but the difference is not always the same. Could be rounding errors, but I don't know for sure. Could you tell me how you calculate this offset and with what offsets please, so I can get rid of those hickups. Thanks, Rob van der Wiele Here a picture of the 737NG PFD.
  12. Problem downloading update

    Hello, Today I checked if there where any updates with the Communicator program. It stated that there was an update MTXV50b. I tried to download it but the download wasn't ok. It stopped at 28251648 bytes. Is it possible that the file on the server is corrupt? Rob
  13. Problem with offset 0x0842

    Hello Pete, Just let me know if I can be of any assistance to you. I noticed that in the Fsuipc4 Offsets Status document there is a question mark behind offset 0x0842 and an ok behind 0x02C8. Maybe I should have used that one in the first place. But still it is odd that is was working with version 4.04 and before. Take care, no hurry needed. Rob
  14. Problem with offset 0x0842

    Hello Pete, Just gave version 4.06 a go but still the same problem with offset 0x0842. I changed the offset in my code to 0x02C8 and this one does work! Regards, Rob
  15. Problem with offset 0x0842

    Thanks for your quick reply Peter. I can live with version 4.04 for the time being. Rob
×