Jump to content
The simFlight Network Forums

HAmmer32261

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HAmmer32261

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 01/01/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Milwaukee WI
  1. Bill check this post, its a different throttle but maybe it will help you out http://forum.avsim.net/topic/359989-warthog-setup-tips-n-tricks/
  2. Waiting for connection

    Well Pete i went back and just changed the routor ip to default and then changed the line in the wideclient .ini file im not a expert in networking im just glad it works now :D
  3. Waiting for connection

    WOOT!!!!! I GOT GOT IT WORKING PETE!!!! I changed a line in the wideclient.ini from Servername=192.168.1.100 to IP=192.168.1.100 and it works great now. Thanks for all the replys John ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 04/04/06, Time 02:05:20.046: Client name is CLIENT 359 Attempting to connect now 375 Server = MAIN 375 Trying TCP/IP host "MAIN" port 8002 ... 375Okay, IP Address = 192.168.1.100 375 Connection made okay!
  4. Waiting for connection

    I disabled the firewall on both the computer and routor and it still wouldnt connect ******** WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 04/04/06, Time 02:00:24.171: Client name is CLIENT 359 Attempting to connect now 375 Trying TCP/IP host "192.168.1.1" port 8002 ... 375Okay, IP Address = 192.168.1.1 1578 Error on client pre-Connection Select() [Error=10061] Connection refused
  5. Waiting for connection

    Pete i set a static ip on my network and i get this on the wideclient log ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 03/04/06, Time 15:19:55.500: Client name is CLIENT 359 Attempting to connect now 375 Trying TCP/IP host "192.168.1.1" port 8002 ... 375Okay, IP Address = 192.168.1.1 1297 Error on client pre-Connection Select() [Error=10061] Connection refused 1297 Ready to try connection again 1312 Attempting to connect now
  6. Waiting for connection

    [quote name="Pete Dowson You never answered that you checked Windows Explorer could see the Server from the client' date=' only the other way around. Pete[/quote] Yes it sees both
  7. Waiting for connection

    Pete i changed the name of both of my comps and my client box still isnt seeing the server box do you think i need to change a setting in my routor or disable my firewalls??? im stumped ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 01/04/06, Time 13:24:26.671: Client name is CLIENT 375 Attempting to connect now 2641 Trying TCP/IP host "Main" port 8002 ... 2641 Error on client gethostbyname() [Error=11001] Host not found ********* WideServer.DLL Log [version 6.51] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 01/04/06, Time 12:42:14.968: Server name is MAIN 269156 Initialising TCP/IP server 269156 Initialising IPX/SPX server 269156 IPX/SPX socket() failed [Error=10047] Address family not supported by protocol family 269156 Failed to start IPX/SPX Server 270188 Broadcasting service every 1 mSecs 282328 Restarting service due to total lack of use 282328 Failed to start IPX/SPX Server 3806594 Closing down now ... Memory managed: Offset records: 0 alloc, 0 free Throughput maximum achieved: 0 frames/sec, 0 bytes/sec Throughput average achieved for complete session: 0 frames/sec, 0 bytes/sec ********* Log file closed *********
  8. Waiting for connection

    Yes Pete i can do everything on my clietn computer over my network but for some reason its not seeing Widefs ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 30/03/06, Time 23:36:01.312: Client name is SHARRON 360 Attempting to connect now 2625 Trying TCP/IP host "HAMMER" port 8002 ... 2625 Error on client gethostbyname() [Error=11001] Host not found 2625 Failed to connect: waiting to try again 3625 Attempting to connect now 64375 Trying TCP/IP host "HAMMER" port 8002 ... 64375 Error on client gethostbyname() [Error=11001] Host not found 64375 Failed to connect: waiting to try again 65375 Attempting to connect now 83469 ****** End of session performance summary ****** 83469 Total time connected = 0 seconds 83469 Reception maximum: 0 frames/sec, 0 bytes/sec 83469 Transmission maximum: 0 frames/sec, 0 bytes/sec 83469 Max receive buffer = 0, Max send depth = 0, Send frames lost = 0 83469 ********* Log file closed (Buffers: MaxUsed 0, Alloc 0 Freed 0 Refused 0) *********
  9. Waiting for connection

    ********* WideServer.DLL Log [version 6.51] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 30/03/06, Time 12:16:24.015: Server name is HAMMER 172468 Initialising TCP/IP server 172484 Initialising IPX/SPX server 172484 IPX/SPX socket() failed [Error=10047] Address family not supported by protocol family 172484 Failed to start IPX/SPX Server 174203 Broadcasting service every 1 mSecs 185171 Restarting service due to total lack of use 185171 Failed to start IPX/SPX Server 333984 Closing down now ... Memory managed: Offset records: 0 alloc, 0 free Throughput maximum achieved: 0 frames/sec, 0 bytes/sec Throughput average achieved for complete session: 0 frames/sec, 0 bytes/sec ********* Log file closed ********* ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 30/03/06, Time 12:31:02.625: Client name is SHARRON 360 Attempting to connect now 1360 Failed to connect: waiting to try again 2375 Attempting to connect now 43375 Trying to locate server: TCP/IP needs ServerName or IP address! 251938 ****** End of session performance summary ****** 251938 Total time connected = 0 seconds 251938 Reception maximum: 0 frames/sec, 0 bytes/sec 251938 Transmission maximum: 0 frames/sec, 0 bytes/sec 251938 Max receive buffer = 0, Max send depth = 0, Send frames lost = 0 251938 ********* Log file closed (Buffers: MaxUsed 0, Alloc 0 Freed 0 Refused 0) *********
  10. Waiting for connection

    I reformated my main box and Widefs connected once but now im getting the waiting for connection again heres the log ********* WideServer.DLL Log [version 6.51] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 29/03/06, Time 22:19:34.281: Server name is HAMMER 35516 Initialising TCP/IP server 35532 Initialising IPX/SPX server 35532 IPX/SPX socket() failed [Error=10047] Address family not supported by protocol family 35532 Failed to start IPX/SPX Server 36157 Broadcasting service every 1 mSecs 46797 Restarting service due to total lack of use 46797 Failed to start IPX/SPX Server ********* WideServer.DLL Log [version 6.51] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 29/03/06, Time 22:33:35.281: Server name is HAMMER 99828 Initialising TCP/IP server 99828 Initialising IPX/SPX server 99828 IPX/SPX socket() failed [Error=10047] Address family not supported by protocol family 99828 Failed to start IPX/SPX Server 100031 Broadcasting service every 1 mSecs 133046 Restarting service due to total lack of use 133046 Failed to start IPX/SPX Server 963843 Incoming connection Accepted ok (skt=5140) 963921 Connected to computer "SHARRON" running WideClient version 6.510 (skt=5140) 1091640 Error 10054: client socket disconnected at Client: removing (skt=5140) ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 29/03/06, Time 22:51:32.171: Client name is SHARRON 375 Attempting to connect now 1375 Failed to connect: waiting to try again 2391 Attempting to connect now 43391 Trying to locate server: TCP/IP needs ServerName or IP address!
  11. Waiting for connection

    ********* WideServer.DLL Log [version 6.51] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 25/03/06, Time 10:52:31.765: Server name is HAMMER 51187 Initialising TCP/IP server 51187 Initialising IPX/SPX server 51187 IPX/SPX socket() failed [Error=10047] Address family not supported by protocol family 51187 Failed to start IPX/SPX Server 52156 Broadcasting service every 1 mSecs 62312 Restarting service due to total lack of use 62312 Failed to start IPX/SPX Server ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 25/03/06, Time 10:54:25.703: Client name is SHARRON 344 Attempting to connect now 2609 Trying TCP/IP host "HAMMER" port 8002 ... 2609 Error on client gethostbyname() [Error=11001] Host not found 2609 Failed to connect: waiting to try again 3609 Attempting to connect now 64359 Trying TCP/IP host "HAMMER" port 8002 ... 64359 Error on client gethostbyname() [Error=11001] Host not found 64359 Failed to connect: waiting to try again 65359 Attempting to connect now
  12. Waiting for connection

    Yes im using XP on both comp's heres the wideserver log ********* WideServer.DLL Log [version 6.51] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 25/03/06, Time 10:03:47.265: Server name is HAMMER 102453 Initialising TCP/IP server 102484 Initialising IPX/SPX server 102484 IPX/SPX socket() failed [Error=10047] Address family not supported by protocol family 102484 Failed to start IPX/SPX Server 104062 Broadcasting service every 1 mSecs 113750 Restarting service due to total lack of use 113750 Failed to start IPX/SPX Server You know i never had any problems untill i installed the PMDG 744F
  13. Waiting for connection

    I have the latest version of both FSUIPC and wide fs heres what the log read ********* WideClient Log [version 6.51] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 24/03/06, Time 23:36:16.296: Client name is HAmmer 391 Attempting to connect now 1391 Failed to connect: waiting to try again 2407 Attempting to connect now 43407 Trying to locate server: TCP/IP needs ServerName or IP address!
  14. I installed FSUIPC and widefs and it just says waiting for connection any ideas?? thx
  15. Widefs [waiting for connection]

    It was the firewall as soon as i disable it Widefs connects fine thx for the reply
×