Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'prepar3dv4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • CLS Support
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • iBlueYonder Support
    • Intrasystems Support Forum
    • FSPS Support Forum (LEGACY)
  • simFlight DE
    • FS Software
    • FS Hardware
  • FS MAGAZIN (DE)
    • FS MAGAZIN Forum
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Calendars

  • Community Calendar

Categories

There are no results to display.


Found 2 results

  1. Hello , I Just bought the E-Jets v.2 Embraer 175 and 195 , has any one had have the problem when the virtual cockpit buttons does not work and also the main displays (PFD , etc ) are black as well? (even when you set the "engines running" startup mode) on the prepare3d V4? What can i do to get the buttons working properly? My prepar3d version is : 4.0.23
  2. I'm using the x55 rhino and on prepar3d v4 with the PMDG 747 v3. I'm able to bind axes but not buttons or keys. I follow the process normally but it just doesn't have any effect in the aircraft. Throttles, rudder, ailerons and elevators all work perfect. Thanks for helping. (I have a registered version of fsuipcv5.101j)
×