Jump to content


Photo

Calculate Buffers slider does not work


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 josephseibel

josephseibel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationOakland,CA

Posted 20 July 2012 - 04:56 PM

Hello! First off I would like to thank you for a great product! I have found that the Calulate Buffers slider does not work. As soon as I save my profile the calulate buffer reverts to disabled. I have a Asus HD7970 so I don't think it would be a problem turning the slider to 50mb! ;) Thanks again for a terrific product, Achielles!
  • 0

#2 AchillesP

AchillesP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,212 posts
  • LocationGreece

Posted 23 July 2012 - 07:48 PM

Hi,

This is happening at the default profile?

You can set it to 49Mb.

Regards,
Achilles
  • 0

#3 josephseibel

josephseibel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationOakland,CA

Posted 27 July 2012 - 01:41 AM

No, I've been using Profile 1. Additionally, if I press the calculate buffers button it sets it to 15mb but when I push Save Profile 1 it defaults to buffer disabled. I hope this information helps!

-Joe
  • 0

#4 josephseibel

josephseibel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationOakland,CA

Posted 07 August 2012 - 11:33 PM

It has been a while. Have you looked into this?

-Joe
  • 0

#5 BD-FSPS

BD-FSPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 153 posts
  • LocationEarth

Posted 11 August 2012 - 09:09 PM

Senior programmers are away for summer holidays. I'll try to reach them though to have an answer on your request.

regards,
  • 0
Check out the unofficial FSPS developer team news: http://blog.thefsps.com

#6 AchillesP

AchillesP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1,212 posts
  • LocationGreece

Posted 12 August 2012 - 04:36 PM

Hi,

What version you have?
  • 0

#7 josephseibel

josephseibel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationOakland,CA

Posted 15 August 2012 - 01:53 AM

2.7, I would also like to add that Texture Lod Radius is at mid when I restart my computer and after I load profile 1 to edit. This has only been an issue with 2.7. Thanks again for your support and thanks again for a great product!

-Joe
  • 0

#8 BD-FSPS

BD-FSPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 153 posts
  • LocationEarth

Posted 15 August 2012 - 10:48 AM

Make a backup of the settings.ini and delete the file. When the program starts it will create a new one. Try that and please revert.
  • 0
Check out the unofficial FSPS developer team news: http://blog.thefsps.com

#9 josephseibel

josephseibel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationOakland,CA

Posted 26 August 2012 - 05:46 AM

I figured this one out...I set Booster's option to a 1 setting and this disabled the Calculate buffers. I still have to change Texture LOD Radius from Mid to High+111% every time I boot after a fresh FSX and Booster install though which I've only seen with version 2.7. Thanks again for a great product!
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


About simFlight - simflight.com - simflight.de - simflight.fr - simflight.nl - simflight.pt - simflight.es - simflight.it - simflight.jp - simrussia.com - simMarket