Jump to content
The simFlight Network Forums

Ridgeandgable

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ridgeandgable

  1. Thanks Pete I'll leave it in your capable hands. I'll re-install my NGX for the time being, at least I guess, if this can be fixed in the very near future, then when the time comes for MS 2020, it should be straight forward, fingers crossed. You have my email now, so when needed for testing etc, you can catch me on that if that's easier. Thanks again Harry
  2. Hi Pete Many thanks as always for your quick response. Really, there is nothing I can do at the moment to get my annuications working for now? The software I use is just mobiflight, which just allows me to enter the offsets needed or event ID's. I'll happily test anything you need at my side
  3. I Pete I spoke with PMDG and they said they have made minimal changes to the H file. They have said 99.9% of the H file is the same. I can send you them if needed tho. Your other question, PMDG did say that they won't be releasing anything until fs 2020 comes out, but they obviously decided to release it 2 days ago for P3D 4.5 but will credit 100% against the ms 2020 when its ready.
  4. Hi hoping someone can help! installed the new pmdg ng3 last night and most things are working with my cockpit apart from outputs. none of my 7 segments work apart from radios and no annunciations work at all. I use fsuipc and mobiflight which worked perfectly with the ngx but not since the new ng3. ive enabled the SDK, so was wondering how I find the new offsets that may have been used to control the annunciations? i checked the SDK H file but no offsets in there outputs only input buttons and switches thanks for any help
  5. I had another look at the H file, and half way down I found the Third_Party_Event_ID as 0x00011000 // 69632, so now for Engine 1 start Lever, I would simple add 688 to 69632 to make 70320, ad that to Button (Customer_Control) ?
  6. Hi Pete I have a slight issue with the engine 1 and have spoken with PMDG who have said remove the fsuipc.ini file from the modules folder and all should work again, this was true, but I need fsuipc, so there help stopped at that. I'm running windows 10, FSX (DVD) and fsuipc.. I have a full Throttle Quadrant with a leo bodnar card installed, I have set the PMDg fmc engine start switches with key commands as the manual said, Ctrl shift + F1 for engine 1 Idle, ctrl shift F2 Engine 1 Cut etc. I have used a button (engine switch lever on the QT) and mapped this to a keypress ctrl, shift F1.. This seems to operate perfectly, but. If I start the cockpit in Cold and Dark, Engine 1 will only spool to 20.4 and won't give me any thrust power, the engine oil temp also only rises to 13, where as engine 2 spools to 21.4 given full thrust and oil temp of 78. If I move the fsuipc file out of the module folder, it works, so it appears to be something in FSUIPC which I haven't done right. I've found another post of yours, explaining about the H file and to add a number, I've found this in my H file #define EVT_CONTROL_STAND_ENG1_START_LEVER (THIRD_PARTY_EVENT_ID_MIN + 688) #define EVT_CONTROL_STAND_ENG2_START_LEVER (THIRD_PARTY_EVENT_ID_MIN + 689) Then you said to the other guy, Look at the top of the file and this will give you the "Third Party Event ID".... I've looked all over the file, but see nothing relating to this third part event id.. Am I right in thinking that this Event ID, is actually located in the PMDG_737NGX_Event_IDS and is therefore listed below Control Stand SDK EVENT ID EVT_CONTROL_STAND_ENG1_START_LEVER 684 70316 EVT_CONTROL_STAND_ENG2_START_LEVER 687 70319 So do I add 688 to the 70316 to make 71008 or do I use that SDK number and event id as above (70316 + 684 = 71000) Thanks
  7. Hi Libor I was using Mobiflught for my setup but they have a bug on my system with toggles so I've opted for Leo Bodnar cardams and fsuioc for the overhead build. How did you get the Apu setup for all 3m on - cont - off?
  8. Hi, I'm setting up my fsuipc for PMDG 737ngx and I enabled fsuipc logging, every time I move the mouse, it shows the rotary Brake command constantly. I have disabled all controls via fax but it still there?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.