Jump to content
The simFlight Network Forums

NNi2020

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NNi2020

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    toulouse

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Working better with your yesterday version. Can you send a mail to users when you release a new version ? I got it via Simarket, and never received any mail in case of update. Problems stays here. BUt is clearly related to windows controller calibration that is lost for unknown reason. Working as soon as I redo the windows calibration now, but it doesnt change the problem; except the windows calibration process is shorter, but must be done everyday. I need to investigate this now. Thanks. All good with FSUIPC, as soon as the windows calibration is applied, FSUIPC became effective.
  2. Thanks This would explain a lot. it seems that windows values changed a lot. The problem appeared with the 1809 windows update... so I carry on investigation . Thanks again. I really need your software working especially for helicopters .
  3. So the settings are OK, the software work ok. BUT THE PROBLEM remains. I need to RE-Calibrate everytime to have the settings( previously set) EFFECTIVeLY smoothing the axis. Else, the previously displayed, loaded settings, reloaded settings are NOT WORKING unless I re-do the AXIS calibration, clear, rescan and reset. I Don't know how I should write this to make it more clear. Probably a youtube video could be from some help. thanks.
  4. I know the software is working correctly. I'm not saying it doesnt work. I just say I HAVE a weird result on mine. I flashed the bios yesterday, some changes appeared on USB. [General] UpdatedByVersion=6004 History=4RBA0QPZ1XUHJB1G4ZSDF InitDelayDevicesToo=No PMDG737offsets=Auto PMDG747offsets=Auto PMDG777offsets=Auto Annotate=Yes UseSystemTime=No UseMidMouseBtn=Yes MouseWheelMove=No MouseWheelTrim=No MouseWheelTrimSpeed=1 JoystickTimeout=20 RestoreSimcWindows=No FixMachSpeedBug=No AutoScanDevices=Yes DisconnTrimForAP=No ZeroElevForAPAlt=No T
  5. wow. I didnt see your message, only the one by niberon was displayed at the time I answered... There's no way FSUIPC loses any settings. They are stored in your FSUIPCV INI file and reloaded each time. -> technically it's not what happens on my PC and I want this happens The slope settings is 15 but reacts like -15 or unset so i consider the calibration is gone despite what is displayed.
  6. I'm administrator each time. I tried not touching any usb. Same. every time, the slope values are to be reset EACH time... So I need to recalibrate each time I use the sim . help me, this is blocking me for all my test work. my p3d is on Z:/p3dv5/ it was the same with p3dv4 in the original folder.
  7. Every day I need to reconfigure FSUIPC. It works, then the day after all slope settings are reset. Values displayed are correct but without recalibrating axis it's not working help please
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.