Jump to content
The simFlight Network Forums

Dennisss

new Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dennisss

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    TN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sure Volker, I see that now that it is only distributed through two sources. I would love to upgrade to FSC 10.6, but there is no download link to Justflight. Only to Aerosoft and Sim Market. I guess that I'll have to wait until out comes out on Just Flight as FSC 10.6 . I could not D/L it through Aerosoft and Sim Market because they wouldn't accept the type of credit card I have. It's my loss then:( I still absolutely love FSC 10. Dennis
  2. Hi Volker, I downloaded and payed for a copy of FSC10 from JustFlight.com do to a credit card issue. Do you have any idea when a JustFlight download file for FSC 10.6 will be available for just Flight? I'm just curious. Thank you so much, Dennis
  3. Hi Volker, I guess that would have been nice of me to let you know. I purchased FSC10. I reinstalled the DB manager yesterday, 5/21. I COMPLETELY uninstalled FSC10 and the DB Manager. Ran a registry cleaner, and re-installed it. NOW, it seems to be working as it should! I knew that the path would be chosen by the DB manager. Thank yo so much for your reply Volker, Dennis
  4. Hello Volker, I am pulling my hair our. I have combed the forum and Googled this problem. I can easily select the FSX path but not the scenery.cfg path. I can select C:Program Files/Microsoft Games/ Flight Simulator X path, That's as far as it will allow me to get. For some reason the folders Facilities, SceneryCache and Scenery indexes can't be populated. This is NOT the first time I have used the DB Manger. i have have FSC for YEARS with the DB Manager. I checked on the network and sharing, and all is well. When i first installed FSC10, the DB Manager was correct and BOTH paths were correct. I again attempted to use it and EVERYTHING was wrong. Both paths did NOT exist and I had to re-select the paths. That's when the problem started. System is as follows: Manufacturer-Cybertron PC Processor-Intel Core i5-4670K CPU @ 3.40 Ghz (An old system, but it works great) RAM-16.0 Gig OS-64 bit NVIDIA Ge Force 660 graphics card Dennis
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.