Jump to content
The simFlight Network Forums

PapaAlfa02

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PapaAlfa02

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stuttgart
  1. Hello Roger, I simply 'told' the firewall to accept all connections for the Fligth simulator and that worked... I had to change the settings of the firewall from 'automatic' to 'manual'. That way it asked for each new conection if it should accept the connection or not. When it came to the Flight Simulator I simply accepted the connetion and asked the firewall to always accept that connection. Since than FS Wide works. I hope that information works for you. Detlef
  2. Hello Pete, I new that the workgroups have to be the same and I was of the opinion that this is the case (but without checking :cry:). Of course, you were right, they had diff. workgroups and I corrected it. After that I als had to setup the firewall, but now it is working just fine. Thanks for your support, w/o that I probably would still try to verify what the problem is.... Detlef
  3. Sorry, here is the client log. Detlef ********* WideClient Log [version 6.999b] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 09/03/14, Time 17:21:55.801: Client name is DETLEF-PC 187 LUA: "C:\Users\Detlef\Desktop\Initial.LUA": not found 234 Attempting to connect now 234 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast 234 Failed to connect: waiting to try again 2293 Attempting to connect now 45443 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast 86019 ****** End of session performance summary ****** 86019 Total time connected = 0 seconds 86019 Reception maximum: 0 frames/sec, 0 bytes/sec 86019 Transmission maximum: 0 frames/sec, 0 bytes/sec 86019 Max receive buffer = 0, Max send depth = 0, Send frames lost = 0 86019 ********* Log file closed (Buffers: MaxUsed 0, Alloc 0 Freed 0 Refused 0) *********
  4. Hello Pete, here we go. I'm using now Firefox-Browser and I'm able to paste w/o problem. I hope the log-files will help you to find a solution?! Detlef ********* FSUIPC4, Version 4.929 by Pete Dowson ********* Reading options from "E:\FSX\Modules\FSUIPC4.ini" Running inside FSX on Windows 7 Module base=69360000 User Name="Detlef Pöse" User Addr="Detlef.Poese@web.de" FSUIPC4 Key is provided WideFS7 Key is provided 219 System time = 10/03/2014 22:11:57 219 FLT UNC path = "\\FSX-PC\(D) Daten\Dokumente\Flight Simulator X-Dateien\" 562 Trying to connect to SimConnect Acc/SP2 Oct07 ... 718 FS UNC path = "\\FSX-PC\FSX (E)\FSX\" 1014 LogOptions=00000000 00000001 1014 SIM1 Frictions access gained 1014 Wind smoothing fix is fully installed 1014 G3D.DLL fix attempt installed ok 1014 SimConnect_Open succeeded: waiting to check version okay 1014 Trying to use SimConnect Acc/SP2 Oct07 3167 Running in "Microsoft Flight Simulator X", Version: 10.0.61637.0 (SimConnect: 10.0.61259.0) 3167 Initialising SimConnect data requests now 3167 FSUIPC Menu entry added 3214 \\FSX-PC\FSX (E)\FSX\FLIGHTS\OTHER\FLTSIM.FLT 3214 \\FSX-PC\FSX (E)\FSX\SimObjects\Airplanes\Aircreation_582SL\Aircreation_582SL.AIR 13027 \\FSX-PC\FSX (E)\FSX\SimObjects\Airplanes\iFly 737-800\iFly737_800_27k.AIR 13027 Weather Mode now = Theme 13027 \\FSX-PC\(D) Daten\dokumente\flight simulator x-dateien\iFly B737-800 Air Berlin EDDS Gate 13.FLT 23915 System time = 10/03/2014 22:12:20, Simulator time = 10:07:40 (09:07Z) 23915 Aircraft="iFly 737-800 Air Berlin" 35147 Starting everything now ... 35194 Using "L:\Flusi\GoFlight\GFDEV.DLL", version 2.2.2.0 35194 GoFlight GFP8 detected: 1 device 35194 GoFlight GFT8 detected: 1 device 35194 GoFlight GF166 detected: 4 devices 35194 GoFlight GFRP48 detected: 2 devices 35194 GoFlight GF46 detected: 1 device 35194 GoFlight GFTQ6 detected: 1 device 35194 GoFlight GFLGT2 detected: 1 device 35194 GoFlight GFMCPPRO detected: 1 device 35194 GoFlight GFEFIS detected: 1 device 35194 GoFlight GFWP6 detected: 1 device 35194 AES Link established 36473 Advanced Weather Interface Enabled 390471 Sim stopped: average frame rate for last 332 secs = 19.1 fps 399207 System time = 10/03/2014 22:18:36, Simulator time = 10:13:23 (09:13Z) 399207 *** FSUIPC log file being closed Average frame rate for running time of 350 secs = 19.1 fps G3D fix: Passes 14567, Null pointers 0, Bad pointers 0, Separate instances 0 Memory managed: 155 Allocs, 155 Freed ********* FSUIPC Log file closed *********** ********* WideServer.DLL Log [version 7.929] ********* Blocksize guide = 8192 (double allowed) Date (dmy): 10/03/14, Time 22:12:32.062: Server name is FSX-PC 15788 Initialising TCP/IP server 15788 Initialising UDP/IP server 16100 Broadcasting service every 1000 mSecs 361720 Closing down now ... Memory managed: Offset records: 155 alloc, 154 free Read buffer usage: 0 alloc, 0 free, max in session: 0 Write buffer usage: 0 alloc, 0 free, max in session: 0 Throughput maximum achieved: 0 frames/sec, 0 bytes/sec Throughput average achieved for complete session: 0 frames/sec, 0 bytes/sec ********* Log file closed *********
  5. Hello Pete, Sorry, but I'm just not able to paste the logs into this textbox. I copied the text from the log-files, tried to use the paste buttons or w/o the paste buttons, buit no success. How to do this? Can I get the logs to you in any other way? Detlef
  6. Hello Pete and Daz, may I just put myself in this discussion as well as I'm having the same Problem as Daz. I'm just Setting-up my new FSX-PC and can't get Wide FS to be connected with the client PC. It was working fine with my old FSX-PC but now it just doesn't want to connect. FSX is always 'waiting for clients' but not getting connected. The Client PC is still the same which was working fine with my old FSX-PC. I tried to disable the Firewall and the Anti-Virus but still no change. Both PCs are working with Windows 7 Home Premium. Any idea about the reason? What can I do to resolve the problem? Thanks Detlef
  7. Hello to all, I have a sudden problem with WideFS. I'm using FSUIPC and WideFS for a few years w/o any problems. From one day to another WideFS and FSX don't connect anymore. First I updated to the latest version of FSUIPC and WideFS. Both programms are regsitered and are showing this in FSUIPC. Then I disabled the Firewall, still not working. Does anybody have an idea what could be the reason for this and how to get WideFS back to work / connect with FSX? Thanks to all Detlef
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.