Jump to content
The simFlight Network Forums

Psybear

Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Psybear

  1. Hi Rick, Would be great if you posted the solution that worked for you for others who are experiencing the same. Cheers. Clayton
  2. Yes, same thing here. I had started another thread, 3.4.0.7? Where? Clayton
  3. HI Simon, STB is now demanding STBDS 3.4.07. Where might I obtain this? C
  4. No error messages today, Sunday either. That's with ASN 5921, FSUIPC 4.949i. Spotted a Etihad 787-900 landing at KIAD-Dulles. Nice. Do you want us to bring this up on LMs forum (their Gremlins) or can you get to someone there more directly?
  5. Several more tests at different airports and all is well. Not a single error message. Must have been Gremlins from the Twilight Zone. :twisted: Cheers. Clayton
  6. Hi Simon, Today, Sunday no problems. The only change to system was installing the new FEX for P3D but that is just textures so don't see how that could matter.
  7. Yup, me too. Funny thing is, everything seems to work in STB. Just this damned message popping up. But this was working fine last night until I updated to latest ASN this morning. Go figure? Clayton
  8. Uh...that's interesting as per my initial post it is not working for me. What have you done to get it working? Any suggestions? Did you do anything special, etc? Clayton
  9. Since Alan hasn't been on the forum since Nov 11... anyone have success in 3.1?
  10. Thanks for taking care of us P3DV3ers. Perhaps we will also inspire a new Star Wars robot? :D Clayton
  11. Someone does make an excellent AI Traffic program for P3D, his name is Burkhard Renk and it is called MyTraffic. What are you using?
  12. Hi bosmass, This goes in your dll.xml: <Launch.Addon> <Name>Traffic Toolbox</Name> <Disabled>False</Disabled> <ManualLoad>False</ManualLoad> <Path>F:\Lockheed Martin\Prepar3D v3 SDK 3.1.2.15831\Environment SDK\Traffic Toolbox SDK\traffictoolbox.dll</Path> </Launch.Addon> Obviously the <Path> statement has to point to wherever you have your SDK and the versions must agree but all else is the same. Cheers, Clayton
  13. Just downloaded STB_3.4.0.6 but the data server says STBDS_3.4.0.5 -Typo? :oops: C
  14. I'm using MyTrafficProfessional 6.0a (beta5). It is of course user configurable so it's no big thing but I just thought you might want to set the flaps from say, 4 to 3 as a default, at least on the Boeings and Airbi.
  15. I have switched back and forth between several flights and see the com switch, hear the ATC and AI response as well as the corresponding text in the ATC window. Sorry to report everything is working on my setup. :razz: :cool: :razz: One suggestion though: The takeoff flap settings are too extreme, in most instances full. Could you drop and reset them all closer to more subtle TO settings? C
  16. Alan, For those of us running P3D v3.1 with MyTrafficProffesional 6 is there a way to get Traffic3D Sounds working? I can't seem to get it to function on my system. Happy New Year, Clayton
  17. But the even the new "6.0a" manual still references 5.4 in the content, so it does not appear to be updated yet. Clayton
  18. Me too, STBDS on server and STB on client, can't find anything to complain about. In fact, stability is much improved. Previously, if I jumped around more than about 3 times things would get out of sync. Now I can't seem to break it. Also appreciate the yellow highlight line no longer bouncing around every time a new flight enters the bubble. C
  19. Simon, the beta 3.4.0.1 is working beautifully on my P3Dv3.1 networked system. A wise man once told me to, "Never come back from time off before a Tuesday". :lol: ;) Clayton
  20. Good to know. And I have no problem with a small surcharge for the update/upgrade given the bunch of work required under the hood er, bonnet. :razz: Cheers, C
  21. Hi Simon, Have you had a chance to get into this? Is there anything you need from us that would help? Merry Christmas and a Happy New Year, Clayton
  22. Thanks for the progress update. P3Dv3 seems to be quite subjective regarding settings, different things work on different systems. For me, VSync ON / Triple Buffering checked / Target Frame rate 60 is sweet. And I Use the Nvidia Control Panel not Nvidia Inspector. I don't run SLI or use DSR anymore. Clayton
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.