Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'saitek'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Hi, recently I have bought FSUIPC and really enjoyed it with the massive variety of things to do! Up until recently where I have run into a problem with assigning the throttle. For some reason the throttle axis reset itself so I tried to go into FSUIPC and reassign it, but that didn't work. When I go into the Axis Assignment tab, then move the axis on my throttle that I want to use for the throttle, I have a problem. When my throttle lever is at 0% or idle it shows -16384 and when it as at 100% is shows 16384. But anything in between 0% and 100% doesn't seem to work. So from 0% all the way up
  2. The Saitek Pro Flight Switch, Radio and Multi Panels can be accessed directly from FSUIPC and with the lua com library. Start with the HidDemo.lua and open the HID interface to the panels just as with a joystick. Vendor and product names can be retrieved with HIDScanner. Note that the switch panel has "HOLTEK" as Vendor/Manufacturer. Switch Panel For the Switch panel one 32-bit word is retrieved by com.read containing all the switches (incl. the rotary starter button). Adressing the LEDs works by sending a two-by string by com.writefeature(dev, s, wrf). The first byte must be char(0), the se
  3. Hi, I've found this topic about Saitek Switch Panel Leds : http://forum.simflight.com/topic/71786-programming-of-the-saitek-pro-flight-panels-with-fsuipc-and-lua/ Indeed, i'm looking for explanations or samples about this command : com.writefeature(dev, s, wrf) The goal of my request is to switch on (red or green) leds on Saitek Switch Panel. May someone help me ? Best regards, Oliver.
  4. Good evening Pete, I have just had to re-load Windows 7, and thus ALL my FSX Program, add-on aircraft and add-on scenery. Don't feel sorry for me - it was all my fault! :oops: However (there had to be a 'however'!) on flying the FSX Beech Baron I thought the pitch response was mighty sensitive, one might say fierce. I tried altering the response slope via the FSUIPC calibration page and it did not seem to make much difference. I then 'flew' the Carenado Beech Baron BE58, and lo and behold I had the same problem. On accessing the pitch calibration page I noticed an anomaly. When
  5. All, I have purchased a few Saitek products with no issue. However I have an issue with my latest purchase, the yoke and throttle quadrant. The yoke seems to work fine, but the throttle quadrant (prop and mix also) goes from 0 to 16k with no range in between. I deleted all my joystick and axes assignments in FSX, but this issue remains. The calibration in Windows works perfectly with full range of motion. I'm really stumped on this one. Can anyone provide some input as to how I can fix this?
  6. I need help! recently purchased FSUIPC. can anyone explain in easy steps on how to program. using FSUIPC, I have watched video's but I still do not understand, what I must do. I also have read the manual which is provided with the software.. still no wiser :oops: I use a saitek pro yoke and rudder pedals, The pedals are working fine. If I can just program the yoke so I can turn/bank left and right, that would be good I tried to use the Axis settings, when I apply the configuration and return FSX, no nothing happens, when I turn the yoke to the left or right in the simulator.
  7. Mr Dowson. I have a cockpit at home and bought SAITEK products. One of the products is the Throttle Quadrant. I bought two, so I have to use 6 thrust levers. The problem is not that I'm able to calibrate the thrust levers. When I set the Axis Assignment levers show the range -16384 to 0 and then jump unexpectedly to 16383. This happens with four thrust levers, two of the a Throttle Quadrant and two with each other. Thus thrust levers do not work propely. If you prefer, I made two short videos (19s) to demonstrate what is happening. The links are: I appreciate your help and patience.
  8. I have no doubt that this is not an FSUIPC4 v 4.927a problem but maybe you could point me in the right direction. I have been attempting to load FSX/wAcc in my new 8.1 build for days now. I have sorted thru everything, I thought, until this problem popped up. I am using 23 Saitek devices and all but the Flight Information Panels (FIP's) were finally up and running today without problems, believe me this was a challenge. If I load the FIP panels which calls this section of the exe.xml file, and will not run without it, <Launch.Addon> <Name>Saitek DirectOutput
  9. I am experiencing a slightly strange situation and I'm not sure what has caused it. I have a simple cockpit setup including a yoke, pedals, multi-panel, radio panel, switch panel and an additional USB throttle quadrant (All of the Saitek Pro-Flight variety). I am also running FS9 with the latest compatible version of FSUIPC (registered) on a Win-7 64-bit machine. I have had to disconnect my USB throttle quadrant because it somehow triggers the "Pan view up" control continuously. I have run the calibration on all the peripherals and all axes/buttons seem to be responding properly (albeit wi
  10. Hi all, I am looking to enlist the aid from anyone who can help. I am seeing strange things with my rudder pedals. When I run FSX after a while (and sometimes on inital startup) the rudder starts acting crazy going back and forth rapidly. Originally I had CH pedals installed and saw the issue. Figuring my pedals were old and wanting a reason to upgrade I bought the new Saitek Cessna pedals. Unfortunatly I still have the same issue. I am currently running FSUIPC Ver 4.92 and have setup my pedals thru there (yes I ensured I disabled all joysticks in FSX). Went thru the setup and cal for
  11. After long time reseaching why my FSX freeze (sound still play but screen freeze) i know that lates FSUIPC not compactible with SPAD driver. If fly with default aircraft, SPAD working in default FSUIPC mode no problem. When using SPAD as virtual Joystick, it make random Freeze and i need to kill FSX manual. Turnoff all Saitek Panels (radio, switch ..etc..) remove SPAD, all fine work. I fly with PMDG 737, iFly, LEVELD ... all the same result. Still no solution to solve problem. Any one can help. ================================== My System: PC1: HP z-400 Q.Core W3530 2.8Ghz ATI HD Radeon
  12. Hello, :razz: I am having problems with my Saitek throttle quadrants ; the throttle levers are not synchronised at the same positions. For Example, I could have them In the exact same position (physically) on the quadrant, but on the simulator I get different output, It may only be 3-4% of a difference in throttle but asymmetrical thrust Is actually quite a problem in the simulator. The two throttle levers that aren't synchronised are both on the same quadrant which makes it even more strange :???: . I have FSUIPC installed and I have tried mapping the throttle controls into there to see if
  13. I have installed FSUIPC 4.852 into my FSX installation, which includes several bits of hardware including a Saitek Pro Flight Multi Panel. Unfortunately all is not well with this installation. In essence, without FSUIPC installed (e.g. rename .DLL to .DLX) the system works perfectly as expected. However with the system installed, the Multi Panel does not behave as expected. For example if I press the AP button to engage the autopilot, some random action occurs such as the Vertical Speed autopilot being selected. If I then press AP again, some other lights will come on. Basically it makes
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.