Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'windows 8'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, recently I have bought FSUIPC and really enjoyed it with the massive variety of things to do! Up until recently where I have run into a problem with assigning the throttle. For some reason the throttle axis reset itself so I tried to go into FSUIPC and reassign it, but that didn't work. When I go into the Axis Assignment tab, then move the axis on my throttle that I want to use for the throttle, I have a problem. When my throttle lever is at 0% or idle it shows -16384 and when it as at 100% is shows 16384. But anything in between 0% and 100% doesn't seem to work. So from 0% all the way up to 50% it only shows -16384 and from 50% up to 100% it shows 16384. So it is like it has only two power settings, full power and no power at all. I am still quite new to FSUIPC so don't exactly understand everything yet. Any help would be much appreciated as right now I basically cannot fly as these throttle settings just aren't possible to fly with. Just to point out it isn't only with one of the three axis' on my throttle, it happens to all of them. Any help appreciated, thanks. Robbie
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.