Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags '2013'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey, I've just bought MyTraffic2013 for my FSX Acceleration (Windows 7). After I finished the instalation, only default aircrafts, such as the Learjet or the Cessna appeared on the simulator (they only appeared when MYTRAFFIC2013 was "on" in the Scenery Library and if General Aviation display was set to more than 0). After that, I realised that my IVAO MTL also stopped working. To sum up, I guess the MyTraffic2013 and the IVAO MTL are actually running but, because of a restriction, just default aircrafts are shown. Before MyTraffic2013, I had MyTrafficX and everything was working perfectly. I look forward to hearing from you soon and thanks in advance for the help. Oliver
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.