Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'ProFlight MultiPanel'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have installed FSUIPC 4.852 into my FSX installation, which includes several bits of hardware including a Saitek Pro Flight Multi Panel. Unfortunately all is not well with this installation. In essence, without FSUIPC installed (e.g. rename .DLL to .DLX) the system works perfectly as expected. However with the system installed, the Multi Panel does not behave as expected. For example if I press the AP button to engage the autopilot, some random action occurs such as the Vertical Speed autopilot being selected. If I then press AP again, some other lights will come on. Basically it makes the entire Multi Panel unusable. If I click on the graphics of the autopilot on the screen however, the correct commands occur i.e. click on AP and the autopilot engages. (Interestingly the Saitek mirrors this OK.) However if I then press the now lit AP button on the Multi Panel, some new random thing will happen such as the IAS will set to some random value. So as things are at the moment, if I wish to fly using an autopilot, I have to disconnect FSUIPC. Does anyone have a fix for this? What additional information can I provide? Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.