Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'autoflight'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. MOVED FROM FAQ ("frequently asked questions") SUBFORUM! Hello there Pete, I recently acquired FSUIPC4 (the payware version) and ever since that installation my PMDG aircraft (737 NGX, 777 LRX) are experiencing Autoflight issues. LNAV and VNAV, AT and LVL CHG are not responding to whatever is programmed into the FMC. The speed indication on the PFD roughly follows the speed entered into the speedwindow. When I then open up Addons in the FSX taskbar and subsequently open the FSUIPC interface and press: Normal defaults everything responds normally again. Now it is nice to
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.