Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'collective'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I'm writing a programm which is aimed at controlling helicopters in FSX. I use SDK files (C++) to read and write offsets and everything is fine except for the collective axis. I tried both offsets 088C and 089A (and their equivalent for engines 2, 3 and 4) and I get a strange behaviour : writing at 088C doesn't seem to work at all but writing at 089A work only for the bell (FSX Acceleration) but not for the Robinson or the Agusta. If somebody has any idea, I'm lost here... EDIT : For helos like Robinson or Agusta, writing to 088C does not have an effect although this is still representative of the collective axis (verified through FSUIPC logging capacity with an USB throttle). Actually, the value doesn't follow the external writing for those models, but it does for Bell model. EDIT 2: In facts, my problem is the one described in the first post in this page : http://www.hovercontrol.com/cgi-bin/ib3/ikonboard.cgi?act=ST;f=53;t=20488 The value at offset 08CC is stuck at 8192 (50%) no matter what I try to write. Thanks
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.