Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'elevator trim'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. The have the X52 HOTAS and set the X rotation to control the Elevator trim (within the FSX axis settings). I have ticked “disconnect Elevator Trim when AP is enabled” in the MISC tab, however it makes no difference and the rotation wheel still effects the trim, often in a crazy fashion! Any advice please. Thanks Shane
  2. I am having a strange problems since updating to latest version of FSUIPC with the elevator trim on all my aircraft. As soon as I start my engines during pushback my elevator trim begins erratically moving up and down until I start to taxi and the plane reaches a few knots ground speed at which point the elevator trim corrects itself. Thou it is not a serious bug it was bothering me enough to uninstall FSX and reinstall my 60+ gigs of addons which unfortunately has not fixed anything. I have tried running FSX without my flight yoke. I've updated all addons and drivers. I've spent a few hours browsing support forums and still have not found a solution to my problem. Is there a way to disable auto trim when auto pilot is disconnected? Any suggestions would be greatly appreciated.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.