Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'engine idle'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • FeelThere Support Forums
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have over 2000 hours on FXS but not really Techy guy with the software configs. I have Saitek Pro: yoke with plug in Quad, Rudder peds and seperate quad with USB direct into PC. I have quad 1 set up as (left to right) Spoliers, Eng 1, Eng 2 and quad 2 as: Eng 3 , Eng 4, Flaps. All have been calibrated in FSX but I can't get Eng 3 & 4 to idle less than 50% and they don't have full throttle. Furthermore in the calibration X/Y box the cross hair seems to jump on these controls from the bottom Right to near centre with very little movement on the lever. I've set null to 0% and sensitive to 100% but no effect? I don't know if i have something wrong with the hardware on quad 2 or if this can be sorted in configs? Any help would be very much appreciated. Joe
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.