Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'feelthere'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. edc

    ERJ 145 for X Plane

    Hi, I really love the ERJ 145 and I was wondering if feelthere would ever consider porting the plane over to x plane 11 as there is no current complex model made of the erj for x plane 11 as of yet
  2. spacecoast

    Feelthere Map! for P3DV4?

    Hello since you have implemented the Feelthere Map into the Embraer Pack for P3DV4, I wanted to ask if you can update the Feelthere Map! program to use for all the a/c's in P3DV4? That would be very nice! Thanks Jan
  3. Gordon Lu

    MAP! is showing an empty black window.

    Hello Feelthere, I really like the Map! plugin developed by Feelthere, however, I have encountered several problems and I need the assistance. I have bought this plugin on fspilotshop. I have installed the plugin correctly to my addon aircraft (PMDG 777), however, after I filed the flight plan in the sim. The info window doesn't seem to display correct image, Please check the photo attached below, the info window is empty. Which doesn't seem to be right? https://imgur.com/qh517bS https://imgur.com/hBdloL7 I have read posts in the forum and FAQ thread. However, there's no result. I also added the "zorder" line into the panel.cfg, however, the info window is still empty. Could you please tell me what's happening and the way to resolve this problem? Thank you very much, Gordon.
  4. Here is an issue I had with flight SWA5625. I gave it pushback clearance for Runway 7L. It pushed back from the terminal, then got tugged down and turned onto Taxiway C. It moved far enough onto Charlie that other planes could turn the corner and get to their gate. I tried changing the taxi route, just giving it the runway at intersection, just the runway, different runways, and different runways with taxi directions. I also tried to just give it a 'CONTINUE TAXI' command and it never moved. Logs attached. KLAS-NoTaxi.zip
  5. I purchased the Embraer Phenom 100 from fspilotshop a couple of days ago. I am running Windows 8.1. There were no issues installing or launching the aircraft, but as I began to fly the aircraft, the frame rates dropped substantially, to the point I could not fly it anymore. I have a high performance computer with a good video card. I can't seem to solve the issue. I tested my other products (such as Carenado's King Air C90) I have purchased that have more demanding frame rates and works just fine (50+ fps). I have already attempted to contact Feelthere for support and they told me to update my video driver. I was able to do so and it never changed anything. I also switched my computer to max performance and still nothing changed.
  6. Hi, I know the low FPS issue has been frequently discussed on this and other forums. I too am experiencing this issue and, after researching it for several hours, have found that none of the solutions posted on this forum or others have worked for me. I really enjoy the ERJ v.2 addon (which I'm running in FS2004) but this is what I experience: FPS during startup/taxi: 50-60 FPS during takeoff/climb: 30-40 FPS during cruise: 10-20 FPS during landing: 5-10 As you can see, the addon works perfectly well at first but slowly, slowly starts dropping in performance until I can barely make a landing with such low frame rates. I have tried the usual remedies: (1) lowering the guage refresh rates to bare minimums, (2) not using the VC for landing, (3) trying all kinds of variations on the compatibility mode settings (on/off for both FS9 and ERJ Config), (4) making sure my FS9 folder in Program Files has all security permissions "allowed." I don't have any addon airports installed and scenery and textures are default FS9. And I didn't install ERJ v.2 in compatibility mode. I have a relatively new gaming laptop and don't experience any low fps issues with any other addons (Carenado, A2A, etc.). Here are my specs: Windows 8.0 Microsoft FS2004 Computer: Lenovo IdeaPad Y500 Gaming Laptop Processor: Intel Core i7-3630QM 2.40 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 650M Memory: 16.0 GB I really like flying this aircraft but would like to fix this FPS issue so I can continue enjoying it! Please help... and thank you. Alex
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.