Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'heavy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Calendars

  • Community Calendar

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, ISSUE 1 = Heavy aircraft runway assignments ... Had an issue with KBOS tonight with heavy aircraft being assigned runways which should have been feasible but were not being accepted by the sim. Was using KBOS custom schedule by Jonas found here in a multiplayer session. Setup: we were using 22L for inbounds and 22R for departures. 22L for heavies was the plan but they would only accept 33L; even though there is only a small difference in runway length. All the following aircraft in this session should have been able to takeoff from 22L but only accepted 33L: ISSUE 2: ALL aircraft are taxiing off runways extremely slowly which is causing serious inbound traffic issues, resulting in many go arounds depending on Traffic Density setting. Please fix this. ########################### HOST LOG FILE = Can be found here.
  2. pete_agreatguy

    KMCO Heavy Aircraft Issues

    Hi, Been having some issues with KMCO and heavies not appearing when are scheduled to (both arrivals and departures). As identified mainly by @ATControl -- Joe (here) using his schedule, the airport has issues spawning heavy aircraft. For example, using the default schedule the following departure worked fine for me: However when testing the arrivals as quoted below; they did not appear at all! The departure "Line 577: MCO, MAN, 74E, VS, 76, 12:00, 18:58, 1, VS" was sitting at the gate fine though: Log file is attached below. output_log.txt
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.