Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'military'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Burkhard, any time I’ve had a problem with MyTraffic (or FSX/FS9 in general), I could always come to your forum and find an answer in various postings. However, this one has me stomped. Travis AFB (KSUU), is a USAF base in California, USA. I cannot get any traffic at the airport, no matter what I try. I have excellent traffic everywhere else. At 100% airliner density on FSX, practically all parking spots are filled at ETAR and other military bases… but not KSUU. It is completely empty. I’ve re-compiled the traffic.bgls, I’ve changed AFCADs, I used the original airport file from FSX. I
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.