Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'pmdg 737'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia

Calendars

  • Community Calendar

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I installed a honeycomb yoke and throttle to P3Dv5 and the ruddders topped working int he PMDG 737ngxu. They work in the default aircraft and the PMDG 747. I’ve tried resetting the axis in P3D and deleting the configuration file in P3D and the ini file in fSUIPC but that has not done it. I’ve downloaded the 737 presets for the Honeycomb products and I gues that is where the issue is. The 737 is my go to aircraft for Poscon so I’m in need of help badly. So far, Saitek and Honeycomb have not been a lot of help. thanks, scott Leiser
  2. Hey, I am trying to set up some switches for the PMDG 737. Now I want to built an autopilot switch. Is there are possibility to use it like: First press: Autopilot Engage A = on Second press: Autopilot Engage A = off Is there a Parameter I can use? Greetings
  3. On my PMDG 737 I would like my left lever to work my spoiler, the next to work Throttle 1 and the third Throttle 2. At one time this was working but after rearranging my controls I have a problem. Whenever I move my spoiler it spools up both engines together as well and I cann't find any way of disconnecting this. The throttles work fine on their own using levers 2 and 3 as long as I do not move the first lever. I have tried with a new FSUIPC4.ini file and starting a new profile with a different name from scratch to no avail. My setup controls in FSX are all blank (apart from things like:-
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.