Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'wilco'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I am trying to find out how to change the panel.cfg or whatever, so that I do not get the flickering mouse and loss of FPS. I am using a 3 monitor Eyefinity setup.
  2. I bought, a few months ago, the original version of wilco airbus v.2 (Feelthere). I made so many flights using the FMGC, ... and I installed the latest Airac1710. But when I wanted, during my cruise, to program the FMGC by wanting to activate the "Offset" button to make a lateral route at a given point of my path, then the button does not activate! !!while with the boeing 737,747 (PMDG) planes it works perfectly!This happened not only with me, but also with my other friends who have the same version of wilco !! I followed the manual of the use of the FMGC, in the case of the activation of the "Offset".
  3. Hangar32

    CRJ Deluxe Issues - Where to go?

    Greetings, I am having some issues with the Wilco CRJ Deluxe. The Wilco support page directs one to this Forum for unofficial help from other users of Wilco products. So here I am…only to find that the support mentioned likely only applies to the joint Wilco/feelThere products. No worries (that actually makes a lot of sense). So I officially not asking the feelThere Staff my questions. (While I am sure the feeThere support staff wonderful, I have never needed to contact them. The two feelThere products I "fly" the ERJ 135/145s and Phenom - are both excellent models with good manuals!) So over to any other Wilco CRJ Deluxe pilots out there…is there any other support forum out there somewhere that can answer questions *
  4. Hi, I'm having some small problems with the Wilco Airbuses on FSX/Win7-32bit. When I power up the aircraft from a Cold&Dark setup, the displays remain dark until the APU is started or ground power applied. My batteries are one and I have sufficient voltage (27-28V). So I never see the APU spooling up on the displays, they remain dark until the APU is completely started and providing power. It's not a problem of display brightness, I've also gone through all the included documents and information on Wilco's homepage, but haven't found a solution. None of the keys assigned in the key configurator are working. It seems as if the key press is not passed to the airplane. Specifically, I tried the "Cold&Dark" and the "T/O Config" keys. The latter gives me a master warning when I click the button on the pedestal, but when I press the assigned key nothing happens. I also tried running everything with full admin rights and checked that the config file is properly written. Looking forward to hear any hints or ideas. Best Regards, Alex
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.