Jump to content
The simFlight Network Forums

Search the Community

Showing results for tags 'win10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Product Support Forums
    • FSUIPC Support Pete Dowson Modules
    • MyTraffic Support Forum
    • FeelThere Support Forums
    • FS Commander Support Forum
    • Flying W Simulation
    • AConstable Traffic Sounds Support Forum
    • Fabio Merlo Products Support Forum
    • Elite-Air Studio Support Forum
    • Nikola Jovanovic Support Forum
    • Intrasystems Support Forum
    • FScene Support Forum
    • Taburet & DanVFR Support Forum
    • Environ Scenery
  • simFlight DE
  • FS MAGAZIN (DE)
  • simRussia
  • FSUIPC Client DLL for .NET

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. MOVED FROM FAQ REFERENCE SUBFORUM! I have installed FSX-SE on a new HDD. I have P3DV4 on a separate HDD on the same PC. I have been using FSUIPC for years and like the many options and controls it provides. This is my set up: CH Eclipse yoke, GoFlight GF-TQ6 quadrant, Saitek rudder pedals. These have all been calibrated, and appear stable in W10 calibration. When I delete the FSX-SE axes and button controls for my three game controllers I can sometimes set the controls in FSUIPC normally. In flight though, either the yoke or the rudder, not usually the throttle controls, fail to obey instructions. Checking back to the FSX-SE default controls, I find that many of these have reinstalled - button and axis commands. I've rebooted and restarted FSX-SE each time deleting the defaullt commands till I am blue in the face. But the problem persists. The log file is below and I've attached the JoyScan.csv. I'd be grateful for advice. John ********* FSUIPC4, Version 4.974b (14th March 2018) by Pete Dowson ********* Windows 10 Home 64 Bit reported as Build 18362, Release ID: 1903 (OS 10.0) fsx.exe version = 10.0.62615.0 Reading options from "F:\FSX_Steam\steamapps\common\FSX\Modules\FSUIPC4.ini" Running inside FSX Steam Edition on Windows 10 Module base=52C60000 User Name="John Fee" User Addr="gooneybird@yankeedodge.com" FSUIPC4 Key is provided WideFS7 Key is provided 15 System time = 04/04/2020 08:42:19 15 FLT UNC path = "\\RUDOLF\Users\howar\Documents\Flight Simulator X Files\" 15 ------ Module Version Check ------ 15 acontain.dll: 10.0.62615.0 15 api.dll: 10.0.62615.0 15 controls.dll: 10.0.62615.0 15 fs-traffic.dll: 10.0.62615.0 15 G3D.dll: 10.0.62615.0 15 language.dll: 10.0.62615.0 15 sim1.dll: 10.0.62615.0 15 visualfx.dll: 10.0.62615.0 15 weather.dll: 10.0.62615.0 15 window.dll: 10.0.62615.0 15 ---------------------------------- 46 Trying to connect to SimConnect Steam ... 62 FS UNC path = "F:\FSX_Steam\steamapps\common\FSX\" 125 ---------------------- Joystick Device Scan ----------------------- 140 Product= Saitek Pro Flight Rudder Pedals 140 Manufacturer= Saitek 140 Vendor=06A3, Product=0763 (Version 1.1) 140 GUIDs returned for product: VID_06A3&PID_0763: 140 GUID= {DAA2C6C0-EC02-11E7-8008-444553540000} 140 Details: Btns=0, POVs=(0, 0, 0, 0), Cal=x00000000, Max=R511,U0,V0,X127,Y127,Z0 140 Product= CH ECLIPSE YOKE 140 Manufacturer= S 140 Vendor=068E, Product=0051 (Version 0.0) 140 GUIDs returned for product: VID_068E&PID_0051: 140 GUID= {DAA25190-EC02-11E7-8006-444553540000} 140 Details: Btns=26, POVs=(0, 0, 0, 0), Cal=x00000000, Max=R460,U1023,V1023,X1006,Y1023,Z1023 156 Product= GF-TQ6 Throttle System 171 Manufacturer= GoFlight 171 Vendor=09F3, Product=0200 (Version 1.0) 171 GUIDs returned for product: VID_09F3&PID_0200: 171 GUID= {DAA29FB0-EC02-11E7-8007-444553540000} 171 Details: Btns=4, POVs=(0, 0, 0, 0), Cal=x00000000, Max=R219,U219,V222,X225,Y228,Z228 171 ------------------------------------------------------------------- 171 Device acquired for use: 171 Joystick ID = 2 (Registry okay) 171 2=Saitek Pro Flight Rudder Pedals 171 2.GUID={DAA2C6C0-EC02-11E7-8008-444553540000} 171 Device acquired for use: 171 Joystick ID = 1 (Registry okay) 171 1=CH ECLIPSE YOKE 171 1.GUID={DAA25190-EC02-11E7-8006-444553540000} 187 Device acquired for use: 187 Joystick ID = 0 (Registry okay) 187 0=GF-TQ6 Throttle System 187 0.GUID={DAA29FB0-EC02-11E7-8007-444553540000} 187 ------------------------------------------------------------------- 203 LogOptions=00000000 00000001 203 ------------------------------------------------------------------- 203 ------ Setting the hooks and direct calls into the simulator ------ 203 --- CONTROLS timer memory location obtained ok 203 --- SIM1 Frictions access gained 203 --- FS Controls Table located ok 203 --- Installed Mouse Macro hooks ok. 203 --- Wind smoothing fix is fully installed 203 --- SimConnect intercept for texts and menus option is off 203 --- All links checked okay 203 ------------------------------------------------------------------- 203 SimConnect_Open succeeded: waiting to check version okay 203 Trying to use SimConnect Steam 203 Opened separate AI Traffic client okay 1015 Running in "Microsoft Flight Simulator X", Version: 10.0.62615.0 (SimConnect: 10.0.62615.0) 1015 Initialising SimConnect data requests now 1015 FSUIPC Menu entry added 1015 F:\FSX_Steam\steamapps\common\FSX\flights\other\FLTSIM.FLT 1015 F:\FSX_Steam\steamapps\common\FSX\SimObjects\Airplanes\Aircreation_582SL\Aircreation_582SL.air 6109 Weather Mode now = Theme 19312 User Aircraft ID 1 supplied, now being used 19312 Aircraft loaded: running normally now ... 39578 System time = 04/04/2020 08:42:59, Simulator time = 08:42:25 (16:42Z) 39593 Aircraft="Aircreation582SL red" 45234 Starting everything now ... 46406 Advanced Weather Interface Enabled 228375 Sim stopped: average frame rate for last 185 secs = 219.4 fps 228375 Max AI traffic was 28 aircraft (Deleted 0) 231109 === Closing session: waiting for DLLStop to be called ... 233765 === DLLStop called ... 233765 === Closing external processes we started ... 234781 === About to kill any Lua plug-ins still running ... 234937 === Closing global Lua thread 235953 === About to kill my timers ... 236156 === Restoring window procs ... 236156 === Unloading libraries ... 236156 === stopping other threads ... 236156 === ... Memory checking ... 236156 === ... Button scanning ... 236265 === ... Axis scanning ... 236375 === Releasing joystick devices ... 236375 === Freeing macro memory 236375 === Removing any offset overrides 236375 === Closing all WideFS threads 239359 === Clearing any displays left 239359 === NOTE: not calling SimConnect_Close ... 239359 === AI slots deleted! 239359 === Freeing button memory ... 239359 === Closing my Windows ... 239359 === Freeing FS libraries ... 240375 === Closing devices ... 240375 === Closing the Log ... Bye Bye! ... 240375 System time = 04/04/2020 08:46:19, Simulator time = 08:45:30 (16:45Z) 240375 *** FSUIPC log file being closed Minimum frame rate was 128.0 fps, Maximum was 349.6 fps Minimum available memory recorded was 2720Mb Average frame rate for running time of 185 secs = 219.1 fps Maximum AI traffic for session was 28 aircraft Memory managed: 96 Allocs, 95 Freed ********* FSUIPC Log file closed *********** FSUIPC4.JoyScan.csv
  2. Hi I installed Tracon!2012 on Win10 in the german environment, switched it to US english and in principle, voice recognition is working. Pilots sentences however are not plain english, it seems that the computer tries to read english words with german pronounciation. That sounds quite terrible and is hardly to understand, especially the ac call signs. Any idea how to repair that ?
  3. Hi Pete, I am using the FSFK since a while without any problem. I have a network setup: PC1 with P3D v2.5 and PC2 with widefs, FSFK, ASN, vpilot. 2 weeks ago I have updated the OS on both of my PC1 & PC2 to windows10 and since that time FSFK is reporting 00:00h for my flights as shown on this example: http://air-child.com/pirepDetail.php?fid=16082015175753ACH06804454&pid=ACH0680 When I check the report in FSFK i see more details and for the reported times it shows a strange date from the years of 1890... I have tested FSAcars installed on PC2 and that reports properly. (maybe that does not consider year?!). I do not know if it is widefs, FSFK or Windows issue...but can not get any response from the support team of FSFK that is the reason why I came here for some idea. Of course checked the system and p3d dates and they are correct. One thing what I will still check is the international settings in windows on PC1 and PC2 if they are same in regards of the date, however I do not know if it has any affect or not. Thanks, Tibor
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.