Jump to content
The simFlight Network Forums

No Traffic what-so-ever


bensut
 Share

Recommended Posts

Hmmm, having a crap load of problems. Installed mytraffic 2006, selected the AI year, loaded FS and no traffic at all. I mean, my default isnt even there. So after days and days of trying to open the bgl files into TTools and running the DOS file for the traffic year 2005, still nothing. I uninstalled FS, uninstalled mytraffic. Reinstalled both, did it over about 5 times again and uninstalled again and reinstalled and still nothing. The traffic level is up under settings in FS and in MyTraffic. The aircraft are installed into the aircraft folder. The scenery is active in the world scenery settings in Fs. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

I had this simular problems when running the procedures as an unpriviledged user that had no write access to the FS9 directories, but as such you cannot install FS9?

You are doing a full, not a partial install of FS9? Can you zip your scenery.cfg and send it to me in a PM?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.