Jump to content
The simFlight Network Forums

Just install mytraffic 5.2 but not getting any traffic


luap
 Share

Recommended Posts

i have just install my traffic 5.2 i had ultimate traffic before and it was working well so i uninstalled it and installed my traffic 5.2 and i have no traffic on airports i have done everything it has ask by first adding it to the fsx.cfg then adding it to my scenery library and i even open the traffic editor and check departure schedule and there is planes leaving but not in fsx i would appreciate if anybody can help!!!!??? i have fsx acceleration including sdk installed operating system windows vista 64 plus sp2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.