Jump to content
The simFlight Network Forums

No Airline or Airport logos after installing / AI view probl


remind
 Share

Recommended Posts

Hi, I've installed Superboard V 2.0 and then Patch v.2.1, there are no logos showing for airlines or airports?

Do I have to set the logo path to my traffic board's logos, although this only fixes airlines, not airports.

Also on another issue, if I slect view AI from Superboard listed flights on the board, it doesn't view any AI afct, in fact just changes the view point within the vitrual cockpit of the afct I am flying.

TIA

Phil

Link to comment
Share on other sites

Hi Phil,

If you have the logos from MyTrafficX (MyTrafficBoard), please see here for what you need to do:

http://forums.simflight.com/viewtopic.php?f=268&t=72085, and the section "Importing logos from MyTrafficBoard into SuperTrafficBoard"

For the view AI camera, please verify your FSX camera settings:

- Start STB

- Open the Settings Notebook

- "Deployment Tab"

- Press the "Camera Advisor" button, and follow the advice given.

Regards

Simon

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.