Jump to content
The simFlight Network Forums

Problem with ILS on Arlanda airport


Kjell
 Share

Recommended Posts

Hallo.

I have My Traffic and the Areosofts Mega Airport Arlanda on FSX.The AI-aircrafts landning correctly on the runways but my aircraft not following ILS good. My aircraft who landning with ILs don`t landing on the runway without beside the runways. I have installed the new AFCAD-file but it is not better.

I have write Aeosoft support and the write to me: " Do yoy have qanoy other 3 rd party afcads that might being used, somtetimes these can be installed by AI Traffic programs. If you installed the one mentioned and it hasn`t done anything he maybe yoy have".

Can you help mee?

Regards

Kjell

Link to comment
Share on other sites

Please browse to the folder MyTraffic\scenery and rename the file BR2_ESSA.bgl to BR2_ESSA.bgl.passive .

Either this solves the problem, then we both are happy. Or it doesn't but in this case I still am happy since MyTraffic can no longer be a culprit, and you have to continue to search for still other ESSA airports.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.