Jump to content
The simFlight Network Forums

Problems with Planes at KSFO;


tzombie
 Share

Recommended Posts

Hello;

I have KSFO airport by Flightbeam installed,I'm having problems with the AI planes,some are parked correctly,and some are inside of the building,with just the tail sticking out.I've tried renaming the bgl for the airport,but that just makes things worse.I was just wondering if there was a way to correct this.Oh yea,when I renamed the bgl,planes were still in the buildings,and the airport had scenery from the add-on,as well as the original airport,so I changed the bgl file back to the original name.Also I tried adjusting the traffic slider,but that was no help either.I have My Traffic 5.3b installed.

Thanks;

Mark

Fsx Acc.

64bit

Windows 7

Installed on the D-drive

Link to comment
Share on other sites

Hello;

I finally got the problem resolved,there was another bgl in the my traffic folder,obj. bgl,removed it,and all the problems went away.

Mark

Fine that worked, should do. Normally it is enough to ensure in your FSX setup that single airports always are at top priority - MyTraffic best places between Addon scenery and propellor objects.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.