Jump to content
The simFlight Network Forums
Sign in to follow this  
eytan

insertins natrack

Recommended Posts

I have FSC 8.6 running with fs2004.

I am planning a route from KJFK to EGLL.

I enter dep and arr in the fp window and hit OK.

Then I type in BOS (boston vor) as the next waypoint and OK.

As per manual I highlight the BOS row, then right click on/near the track I want added (Track E).

Nothing happens. The track is not added. i've tried several times with other tracks.

What am I missing?

Eytan Ornstein

computer specs

Intel Core i5 2500 CPU @3,3GHZ

GeForce 9800GT 512MB GPU

DDR3 4GB

SATA 3 hd 1TB

Windows 7 32 bit

Samsung Synchmaster 931BF 19" monitor

MAG Proview 21" monitor

Thrustmaster T-Flight HOTAS X

VRInsight M-panel

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have FSC 8.6 running with fs2004.

I am planning a route from KJFK to EGLL.

I enter dep and arr in the fp window and hit OK.

Then I type in BOS (boston vor) as the next waypoint and OK.

As per manual I highlight the BOS row, then right click on/near the track I want added (Track E).

Nothing happens. The track is not added. i've tried several times with other tracks.

What am I missing?

Eytan Ornstein

Hi Eytan,

NATracks A-J going Westbound. (In your case, NATrack "E" also),

but you are flying Eastbound, you must use one of NATracks K - Z.

A good example you can find in the current Manual, which is Version 9.0, Chapter 16 and NATracks Pacots, Page 97 to 102.

Regards,

Volker

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's just not working.

i am just using the default natracks, not the downloaded ones. There are a few of them -U to Z, and A to G

I looked at the new manual. It says to click on the red circle next to the natrack name. I do not have a red circle next to the natrack name, just two arrows on its right side. No matter where i click, the natrack is not recognized.

Eytan

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's just not working.

i am just using the default natracks, not the downloaded ones. There are a few of them -U to Z, and A to G

I looked at the new manual. It says to click on the red circle next to the natrack name. I do not have a red circle next to the natrack name, just two arrows on its right side. No matter where i click, the natrack is not recognized.

Eytan

Hi Eytan,

Your observation is correct. The description of the circles is for the new version 9.x.

In the manual of version 8.6 can be found on page 83 a detailed explanation how to use the NATracks.

Regards,

Volker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.