Jump to content
The simFlight Network Forums
Sign in to follow this  
joaoperalta

My traffic is missing

Recommended Posts

I do not see how FSUIPC can mess up MTX, but I suppose anything is possible. For starters have you posted this in the FSUIPC support forum on this site to see what Pete has to say?

The only other things I can think to check is:

In your scenery library and make sure that MyTraffic is still active and between propeller objects and Addon Scenery.

Go to your main FSX folder then to the scenery/world/scenery folder and make sure that file trafficAircraft.bgl is still named trafficAircraft.bgl.passive

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes ..... I have the file but does not appear nehum traffic at airports in no .... even when I go to My Trafficc Communicator stressed that appears in the picture please help me 'cause he had worked very well huge traffic and now nothing help me please

When I open the My Trafficc Comuniccator appears above in red "not yet copied TrafficDataBasebuilder!" what I do and how do

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello;

Check your fsx folder,it should be in there,adding FSUIPC shouldn't effect the traffic program,if its in the Fsx folder,it should turn green.I just updated to the latest version also,but it did not effect any programs.

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

The manual clearly states that, if you want to modify schedules yourself or switch to historical schedules, you need to copy Trafficdatabasebuilder.exe from you installation of the FSX SDK to the MyTraffic folder. It cannot have anything to do with a sudden disappearence of MyTraffic AI traffic due tio an installation o another program. I propose you go systematically through the My Traffic not working checklist in the FAQ forum to check what is working and what not, and then come back here with some facts so that we can start to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This can be the result of a detailed analysis, but you gave us no information at all so we cannot say if that if that is the way to go...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably too late now but at another forum where some have been having trouble with not seeing AI one member found that by going back to FSUIPC 4.80 the problem was solved. May have been coincidental but worth a shot. Anything is better than a reinstall.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume this is a bad suggestion, even if it works - I find it more likely there is another explanation - but this requires a detailed bug report with all rlevant files and screenies attached and not a twoline does not more message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.