Jump to content
The simFlight Network Forums
Bman.

[Auto] Not Functioning

Recommended Posts

...we are stumped. The [Auto] load of LUAs is not functioning. It use to but something has gone wrong and now no scripts will autoload. We have tried a new .ini all together, used another known good ini file, checked spelling and syntax and all appears correct. The LUAs will load with assigned buttons but nothing via [Auto].

I am not sure what broke. Any one with suggestions?

[Auto]

1=Lua ThrottleManager

2=Lua FuelManager

3=Lua BrakeManager

4=Lua PayloadManager

5=Lua ReadWeather

[Auto.Jetstream]

1=Lua JS41SaitekMP

1=Lua JS41ColdDark

[LuaFiles]

1=ThrottleManager

2=NOT USED

3=JS41SaitekMP

4=JS41ColdDark

5=TurbineSwitches

6=NOT USED

7=RandomWeather

8=FuelManager

9=PayloadManager

10=ReadWeather

11=BrakeManager

The Log & Console are showing the same information.

Console Started ...

********* FSUIPC4, Version 4.85 by Pete Dowson *********

Running inside FSX on Windows 7

Module base=14450000

User Name="Benjamin Van Eps"

User Addr="fly-bman2006@hotmail.com"

User WideFS Addr="fly-bman2006@hotmail.com"

FSUIPC4 Key is provided

WideFS7 Key is provided

1388 System time = 14/08/2012 23:09:53

1388 FLT UNC path = "\\BMAN-FSX\Users\Bman\Documents\Flight Simulator X Files\"

1419 Trying to connect to SimConnect Acc/SP2 Oct07 ...

1435 FS UNC path = "\\BMAN-FSX\Bman - OS Drive\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\"

1685 LogOptions=00000000 00000001

1685 Wind smoothing fix is fully installed

1685 G3D.DLL fix attempt installed ok

1685 SimConnect_Open succeeded: waiting to check version okay

1685 Trying to use SimConnect Acc/SP2 Oct07

2699 Running in "Microsoft Flight Simulator X", Version: 10.0.61637.0 (SimConnect: 10.0.61259.0)

2699 Initialising SimConnect data requests now

2699 FSUIPC Menu entry added

2714 \\BMAN-FSX\Users\bman\documents\flight simulator x files\Default Cold & Dark.FLT

2714 \\BMAN-FSX\Bman - OS Drive\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\Aircreati

on_582SL\Aircreation_582SL.AIR

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm confirming that I have the same problem after upgrading from 4.843 to 4.85. No [Auto] scripts are loaded during the first flight. However, upon switching planes, all [Auto] scripts are loaded. So it appears there's some logic bug that ignores or skips to the "first flight of the day".

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem, The [Auto] load of LUAs is not functioning.

no matter what i do i cannot get it to work, and i dont have a previous version to try

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem, The [Auto] load of LUAs is not functioning.

no matter what i do i cannot get it to work, and i dont have a previous version to try

Looking at this now, but meanwhile reloading or changing the flight or aircraft after FSX / P3D is ready to fly should fix it. Apologies for the mess -- it arose because of a re-ordering of initialisation events in order to overcome issues with SimConnect trust crashes. Seems I moved something in there I shouldn't have.

I'll fix it this weekend.

Regards

Pete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this right? Two keys for two different values in a same INI section...

 

Keys? There are no "keys". The numbers on the left of the = are LINE NUMBERS, and must be unique. This is a function of the way the Windows CFG/INI file format works.

 

Just number them in sequence. There is no other meaning. 

 

Pete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.