Jump to content
The simFlight Network Forums

Comment on a new install


vgbaron
 Share

Recommended Posts

Just purchased and installed MT23D in P3D. Install went without a problem except I could see no AI at any airport. I have WOAI installed and had always used AIFP2 to convert any FS9 bgl's so I was positive I had none. Used your Communicator to list all bgl's ( couldn't figure out how to have it search for only fs9 types) and noticed a few that I did not recognize. Using AIFP2 I searched, and sure enough, they were FS9 types. Converted them and all the AI showed up! Investigating further it turns out that a payware aircraft that I had installed had installed some traffic bgl files that were in FS9 format. Something that we might forget is that some aircraft installs do that with little mention.Vic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.