Jump to content
The simFlight Network Forums

No traffic in part of Aerosoft Megascenery Zurich


MajorMike
 Share

Recommended Posts

2 days ago I installed My Traffic 2013 on disc. It seemed to work ok.Yesterday I installed Aerosoft Mega scenery Zurich and although there are aeroplanes in the older part of the airport there is what looks like a new terminal which has no traffic at all. It has been like this for several visits. inadvertently I posted a question to the aerosoft scenery forum with a Fraps photograph.

 

http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/74874-missing-a1-traffic-in-part-of-zurich-airport/

 

Can anyone explain this

Thank-you

Michael

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.