Jump to content
The simFlight Network Forums
Sign in to follow this  
yellow69

more problems with FSC9.4 ( Problem solved by user )

Recommended Posts

Hello

 

I do have a lot of problems according to the eye there should be a lot of trfc around me,but on FSC i see none.

I don't know what's going on.

Anyone a clue???

 

 

Frans

 

 

os win8 PRO

FSX

FSC 9.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frans

 

Forgive the stupidly obvious answer but if you mean offline AI traffic have you turned on the AI option you get in the list that appears when you move your mouse cursor to the far left of the screen?

 

Tony

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Frans,

 

What do you mean with "more problems with FSC9.4"?

I do not see any. Your problem I can not verify.

 

Have you read this: http://forum.simflight.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=98768

Have you install the FSC administrator?

Do you run the FSC as adminstrator?

 

Volker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Volker

 

Yes i did i had with my acft c/s dep/dest and of course FL and speed.

Now i only see what you mentioned FL and speed.

Now Michael showt me a picture where i can activate this where do i find this?

 

 

Frans

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Frans,

 

if you want to see your own c/s and dep/dest during IVAO connection, make the following settings in the FlightSim Commander

Menu -> Window -> Options -> Tab Flight -> Field User Callsign = blank or any letter like XXXXX.

Volker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Frans,

 

Publish with your next reply 2 screenshots:
First shows your aircraft on the map while you're connected to IVAO, created a flight plan and was sent to IVAO.
Second window OPTIONS -> TAB Flight.

 

Volker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Volker

 

I hope you want these.

You see my acft is in yellow and you see the trfc around me in blue and they have all the info.

 

Frans

post-18487-0-99148700-1387025270_thumb.j

post-18487-0-99673200-1387025276_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo Frans,

 

but that has nothing to do with the FlightSim Commander.
The FSC can only Display the data supplied by the FSUIPC.

All my beta testers flying at IVAO and can NOT confirm your problem.

If it worked before, then you should really know what you have changed in the meantime.

 

Volker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Frans,

 

maybe I´m wrong but are You sure your flightsimulator is connected to the IVAO-Network via the IvAp ?

You´ve never mentioned this within this thread.

The FSC will not connect your flightsimulator to the network.

 

Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

 

Yeah i connect via the addons button in FSX.

When i did that and send the fpl e.s.o. i go in FSC and push online and then IVAO.

 

Frans

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.