Jump to content
The simFlight Network Forums

connection widefs with the fs computer


Recommended Posts

hi

 

when i run the widefs i don't get the connection with the fsx computer

i got this content in the log file

 

 
********* WideClient Log [version 6.94] Class=FS98MAIN *********
Date (dmy): 23/12/13, Time 13:53:25.577: Client name is MENACHEM-PC1
      141 LUA: "C:\Users\menachem\Desktop\WideFS\Initial.LUA": not found
      172 Attempting to connect now
     1170 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast
     1170 Failed to connect: waiting to try again
     3183 Attempting to connect now
 
     8580 ****** End of session performance summary ******
     8580 Total time connected = 0 seconds
     8580 Reception maximum:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
     8580 Transmission maximum:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
     8580 Max receive buffer = 0, Max send depth = 0, Send frames lost = 0
 
     8580 ********* Log file closed (Buffers: MaxUsed 0, Alloc 0 Freed 0 Refused 0) *********
 
 
thanks
Link to comment
Share on other sites

 

hi

 

when i run the widefs i don't get the connection with the fsx computer

i got this content in the log file

 

 
********* WideClient Log [version 6.94] Class=FS98MAIN *********
Date (dmy): 23/12/13, Time 13:53:25.577: Client name is MENACHEM-PC1
      141 LUA: "C:\Users\menachem\Desktop\WideFS\Initial.LUA": not found
      172 Attempting to connect now
     1170 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast
     1170 Failed to connect: waiting to try again
     3183 Attempting to connect now
 
     8580 ****** End of session performance summary ******
     8580 Total time connected = 0 seconds
     8580 Reception maximum:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
     8580 Transmission maximum:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
     8580 Max receive buffer = 0, Max send depth = 0, Send frames lost = 0
 
     8580 ********* Log file closed (Buffers: MaxUsed 0, Alloc 0 Freed 0 Refused 0) *********
 
 
thanks

 

 

First, please update your WideClient -- 6.94 is pretty old now. The oldest supported version is 6.995.

 

The Client is not receiving any Broadcasts from the Server. This may be because you have the two PCs in different workgroups. The Client log is only half of the story in any case -- there will be a WideServer log in the FS Modules folder, if FS is running and WideFs is enabled.

 

Please do take a look at the network configuring assistance in the WideFS User Guide. You can provide WideClient parameters so that it isn't dependent upon working broadcasts if you really need separate workgroups.

 

Pete

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.