Jump to content
The simFlight Network Forums

Recommended Posts

HI

 I have version 4.929 installed and appear to be having a few problems

 

When i start FSX i can see FSUIPC in the addons menu but i cannot workout if anything is working. For example i have a registered copy with Wide FS enabled. Whilst i don't use anything across my network i no longer see the script on the top of the fsx say "waiting for connections" or similar.

 

When i boot up FS Commander it cannot find FSX and likewise a program i used as part of my flight logging for BA Virtual is connecting either.

 

can you help please?  I wasn't sure what information to post so i have started with the basics

 

regards

 

Daren

Link to post
Share on other sites

Hi Daren,

 

If you look in FSX/modules, is a new FSUIPC4.log being created when you run FSX? If so, can you post its contents please, following a short flight and closing the sim normally? Also, what version of Windows are you running?

 

Cheers,

 

Ian P.

(ex-Wombourne-ite)

Link to post
Share on other sites

Hi Daren,

 

If you look in FSX/modules, is a new FSUIPC4.log being created when you run FSX? If so, can you post its contents please, following a short flight and closing the sim normally? Also, what version of Windows are you running?

 

Cheers,

 

Ian P.

(ex-Wombourne-ite)

  HI 

 thanks for your quick reply

 

I am running Win  7 Pro. Log below

 

********* FSUIPC4, Version 4.929 by Pete Dowson *********
Reading options from "C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.ini"
Running inside FSX on Windows 7
Module base=5B630000
User Name=Deleted
User Addr=Deleted
FSUIPC4 Key is provided
WideFS7 Key is provided
      421 System time = 01/03/2014 18:24:36
      437 FLT UNC path = "\\DAZ-PC\Users\daz\Documents\Flight Simulator X Files\"
      484 Trying to connect to SimConnect Acc/SP2 Oct07 ...
      484 FS UNC path = "\\DAZ-PC\Microsoft Flight Simulator X\"
      702 LogOptions=00000000 00000001
      702 SIM1 Frictions access gained
      702 Wind smoothing may be by ASN, not FSUIPC, if it is running
      702 Will switch smoothing action when ASN starts/stops
      702 G3D.DLL fix attempt installed ok
      702 SimConnect_Open succeeded: waiting to check version okay
      702 Trying to use SimConnect Acc/SP2 Oct07
      718 Running in "Microsoft Flight Simulator X", Version: 10.0.61637.0 (SimConnect: 10.0.61259.0)
      718 Initialising SimConnect data requests now
      718 FSUIPC Menu entry added
      718 \\DAZ-PC\Users\daz\Documents\Flight Simulator X Files\C172 @ Halfpenny Green.FLT
      718 \\DAZ-PC\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\C172\Cessna172SP.AIR
    40295 \\DAZ-PC\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\PMDG 777-200LR\B777-200LR.AIR
   108967 ASN Running? Smoothing is by ASN
   113257 Weather Mode now = Theme
   371048 Sim stopped: average frame rate for last 257 secs = 20.5 fps
   380814 \\DAZ-PC\Microsoft Flight Simulator X\SimObjects\Airplanes\b747_400\Boeing747-400.AIR
   900797 Sim stopped: average frame rate for last 519 secs = 22.1 fps
   932558 Sim stopped: average frame rate for last 25 secs = 29.5 fps
   938564 System time = 01/03/2014 18:40:14
   938564 *** FSUIPC log file being closed
Average frame rate for running time of 801 secs = 21.8 fps
G3D fix: Passes 30202, Null pointers 0, Bad pointers 0, Separate instances 0
Memory managed: 4 Allocs, 4 Freed
********* FSUIPC Log file closed ***********
 
thanks again
 
Daz
Link to post
Share on other sites

Hello again,

 

Well FSUIPC is definitely running - there are no errors there at all.

 

Unfortunately Pete is away at the moment - he's back tomorrow, I believe. The only other things I can suggest in his absence are working through the WideFS setup from the FSUIPC documentation and checking that everything is correct. The last time I lost WideFS connectivity, it turned out that the IP address of my FS (WideFS server) desktop PC had been changed and that had caused the system to stop working. 

 

The other file that's useful for diagnostic purposes is FSUIPC4.ini, which Pete may well ask for the contents of.

 

Cheers,

 

Ian P.

Link to post
Share on other sites

 

  HI 

 thanks for your quick reply

 

I am running Win  7 Pro. Log below

 

 

Hmm. The problem appears to be that FSUIPC isn't actually getting started in flight mode.  There should be a log entry saying "Starting everything now ...".  Assuming you were in flight mode, ready to fly, at some point before you closed down, I think there's some messages from SimConnect, essential to FSUIPC, which are not arriving. Are you starting up in Paused or Slew mode at all?

 

There are some logging options which I can get you to switch on which might tell me more.

 

Pete

Link to post
Share on other sites

Let me know what i need to do please?

 

Assuming you aren't starting in Paused or Slew mode, which can sometimes result in a stall initially, I suspect the messages needed by FSUIPC aren't arriving from SimConnect because the latter is overloaded at start-up time.  In the log you posted initially, how long were you actually flying for? It looks like you closed down after a few minutes.

 

You said you weren't running anything on the Network, so what do you use WideFS for?

 

When you say "when i boot up FS Commander it cannot find FSX and likewise a program i used as part of my flight logging for BA Virtual is connecting either", are both of those, then, running on the same PC as FSX? If so then they should connect -- the only thing which might stop them s if you are running FSX at a different privilege level to those programs -- either run everything normally, or everything "as administrator", not a mixture.

 

Pete

Link to post
Share on other sites

HI Pete

    The widefs is just habit i suppose. I used to run programs on a networked laptop so i am used to see the additional writing on the top of the window. I now run everything on the same client but i have noticed when the widefs text is missing then the programs like fscommander fail to connect as described.

 

i have fired up FSX this morning and everything has connected fine with the widefs text showing at the top of the screen so something is going on.

i have all my applications running in administrator mode. just doubled checked that just in case i missed one.

 

thanks

Daz

Link to post
Share on other sites

Hello Pete and Daz,

 

may I just put myself in this discussion as well as I'm having the same Problem as Daz. 

I'm just Setting-up my new FSX-PC and can't get Wide FS to be connected with the client PC.  It was working fine with my old FSX-PC but now it just doesn't want to connect.  FSX is always 'waiting for clients' but not getting connected.  The Client PC is still the same which was working fine with my old FSX-PC.  I tried to disable the Firewall and the Anti-Virus but still no change.  Both PCs are working with Windows 7 Home Premium.

Any idea about the reason?  What can I do to resolve the problem?

 

Thanks

Detlef

Link to post
Share on other sites

may I just put myself in this discussion as well as I'm having the same Problem as Daz. 

I'm just Setting-up my new FSX-PC and can't get Wide FS to be connected with the client PC.  It was working fine with my old FSX-PC but now it just doesn't want to connect.  FSX is always 'waiting for clients' but not getting connected.  The Client PC is still the same which was working fine with my old FSX-PC.  I tried to disable the Firewall and the Anti-Virus but still no change.  Both PCs are working with Windows 7 Home Premium.

Any idea about the reason?  What can I do to resolve the problem?

 

It is most certainly NOT the same problem -- in Daz's case the server was not even waiting for clients, and in fact FSUIPC wasn't starting. A completely different set of symptoms!

 

I can't tell why your client isn't connecting without information. i need to see both FSUIPC and WideServer logs from the FS Modules folder, and the Wideclient log from the client.

 

Pete

Link to post
Share on other sites

Hello Pete,

 

Sorry, but I'm just not able to paste the logs into this textbox.  I copied the text from the log-files, tried to use the paste buttons or w/o the paste buttons, buit no success.  How to do this?  Can I get the logs to you in any other way?

 

Detlef

Edited by PapaAlfa02
Link to post
Share on other sites

Sorry, but I'm just not able to paste the logs into this textbox.  I copied the text from the log-files, tried to use the paste buttons or w/o the paste buttons, buit no success.  How to do this?  Can I get the logs to you in any other way?

 

You make the 4th person unable to paste. I assume you are using Internet Explorer? Somehow some recent update from MS has really clobbered things. Please see this thread where I believe the answer was found:

 

http://forum.simflight.com/topic/76255-wide-fs-connection-fsx/?hl=%2Bcut+%2Band+%2Bpaste#entry464896

 

Pete

Link to post
Share on other sites

Hello Pete,

 

here we go.  I'm using now Firefox-Browser and I'm able to paste w/o problem.

I hope the log-files will help you to find a solution?! 

 

Detlef

 

 

********* FSUIPC4, Version 4.929 by Pete Dowson *********
Reading options from "E:\FSX\Modules\FSUIPC4.ini"
Running inside FSX on Windows 7
Module base=69360000
User Name="Detlef Pöse"
User Addr="Detlef.Poese@web.de"
FSUIPC4 Key is provided
WideFS7 Key is provided
      219 System time = 10/03/2014 22:11:57
      219 FLT UNC path = "\\FSX-PC\(D) Daten\Dokumente\Flight Simulator X-Dateien\"
      562 Trying to connect to SimConnect Acc/SP2 Oct07 ...
      718 FS UNC path = "\\FSX-PC\FSX (E)\FSX\"
     1014 LogOptions=00000000 00000001
     1014 SIM1 Frictions access gained
     1014 Wind smoothing fix is fully installed
     1014 G3D.DLL fix attempt installed ok
     1014 SimConnect_Open succeeded: waiting to check version okay
     1014 Trying to use SimConnect Acc/SP2 Oct07
     3167 Running in "Microsoft Flight Simulator X", Version: 10.0.61637.0 (SimConnect: 10.0.61259.0)
     3167 Initialising SimConnect data requests now
     3167 FSUIPC Menu entry added
     3214 \\FSX-PC\FSX (E)\FSX\FLIGHTS\OTHER\FLTSIM.FLT
     3214 \\FSX-PC\FSX (E)\FSX\SimObjects\Airplanes\Aircreation_582SL\Aircreation_582SL.AIR
    13027 \\FSX-PC\FSX (E)\FSX\SimObjects\Airplanes\iFly 737-800\iFly737_800_27k.AIR
    13027 Weather Mode now = Theme
    13027 \\FSX-PC\(D) Daten\dokumente\flight simulator x-dateien\iFly B737-800 Air Berlin EDDS Gate 13.FLT
    23915 System time = 10/03/2014 22:12:20, Simulator time = 10:07:40 (09:07Z)
    23915 Aircraft="iFly 737-800 Air Berlin"
    35147 Starting everything now ...
    35194 Using "L:\Flusi\GoFlight\GFDEV.DLL", version 2.2.2.0
    35194 GoFlight GFP8 detected: 1 device
    35194 GoFlight GFT8 detected: 1 device
    35194 GoFlight GF166 detected: 4 devices
    35194 GoFlight GFRP48 detected: 2 devices
    35194 GoFlight GF46 detected: 1 device
    35194 GoFlight GFTQ6 detected: 1 device
    35194 GoFlight GFLGT2 detected: 1 device
    35194 GoFlight GFMCPPRO detected: 1 device
    35194 GoFlight GFEFIS detected: 1 device
    35194 GoFlight GFWP6 detected: 1 device
    35194 AES Link established
    36473 Advanced Weather Interface Enabled
   390471 Sim stopped: average frame rate for last 332 secs = 19.1 fps
   399207 System time = 10/03/2014 22:18:36, Simulator time = 10:13:23 (09:13Z)
   399207 *** FSUIPC log file being closed
Average frame rate for running time of 350 secs = 19.1 fps
G3D fix: Passes 14567, Null pointers 0, Bad pointers 0, Separate instances 0
Memory managed: 155 Allocs, 155 Freed
********* FSUIPC Log file closed ***********

 

 

********* WideServer.DLL Log [version 7.929] *********
Blocksize guide = 8192 (double allowed)
Date (dmy): 10/03/14, Time 22:12:32.062: Server name is FSX-PC
    15788 Initialising TCP/IP server
    15788 Initialising UDP/IP server
    16100 Broadcasting service every 1000 mSecs
   361720 Closing down now ...
Memory managed:  Offset records: 155 alloc, 154 free
Read buffer usage:  0 alloc, 0 free, max in session: 0
Write buffer usage: 0 alloc, 0 free, max in session: 0
Throughput maximum achieved:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
Throughput average achieved for complete session:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
********* Log file closed *********

Link to post
Share on other sites

here we go.  I'm using now Firefox-Browser and I'm able to paste w/o problem.

I hope the log-files will help you to find a solution?! 

 

The FSUIPC and Server logs you supplied show everything is good at the FS PC end, with the Server ready and waiting. Where's the WideClient log? I can't help with only one half of the story.

 

Pete

Link to post
Share on other sites

Sorry, here is the client log.

Detlef

 

********* WideClient Log [version 6.999b] Class=FS98MAIN *********
Date (dmy): 09/03/14, Time 17:21:55.801: Client name is DETLEF-PC
      187 LUA: "C:\Users\Detlef\Desktop\Initial.LUA": not found
      234 Attempting to connect now
      234 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast
      234 Failed to connect: waiting to try again
     2293 Attempting to connect now
    45443 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast

    86019 ****** End of session performance summary ******
    86019 Total time connected = 0 seconds
    86019 Reception maximum:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
    86019 Transmission maximum:  0 frames/sec, 0 bytes/sec
    86019 Max receive buffer = 0, Max send depth = 0, Send frames lost = 0

    86019 ********* Log file closed (Buffers: MaxUsed 0, Alloc 0 Freed 0 Refused 0) *********

Link to post
Share on other sites

      234 Attempting to connect now

      234 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast

      234 Failed to connect: waiting to try again

     2293 Attempting to connect now

    45443 Trying to locate server: Need details from Server Broadcast

 

Okay. You Server is not sending broadcasts to your Client. They are probably in different workgroups. Didn't you read any of the WideFS user guide at all? The bit you need to refer to is the bit entitled "Configure your network", the bit with the red notice saying IT IS IMPORTANT FOR ALL USERS TO READ AT LEAST PART OF THIS!

 

Have a go, and let me know.

 

Pete

Link to post
Share on other sites

Hello Pete,

I new that the workgroups have to be the same and I was of the opinion that this is the case (but without checking  :cry:).  Of course, you were right, they had diff. workgroups and I corrected it.  After that I als had to setup the firewall, but now it is working just fine.

Thanks for your support, w/o that I probably would still try to verify what the problem is....

Detlef

Link to post
Share on other sites

Hi Pete,

 

My issue started when I reinstalled P3D because a file got corrupted. So far I was able to get all my add ons installed until i got to FSUIPC4. The issues is: none of my keys for either FSUIPC4 or WideFS is not accepting my registration keys therefore I am unable to use my network computers.

FYI I also have FSX installed on my pc as well. 

I am attaching all the logs that have been created by the software.

Please let me know if you need any further info.

 

Installer for FSUIPC4.DLL version 4.929
 
Looking in registry for FSX install path:
     HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Flight Simulator\10.0
     Parameter"SetupPath"
... >>>  OK! FOUND FSX!  <<< ...
Looking in registry for ESP install path:
     HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft ESP\1.0
     Parameter"SetupPath"
Not there, so looking in:
     HKEY_CURRENT_USER\ESP
     Parameter"AppPath"
... NOT found! ...
Looking in registry for Prepar3D install path:
     HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\LockheedMartin\Prepar3D
     Parameter"SetupPath"
Not there, so looking in:
     HKEY_CURRENT_USER\Prepar3D
     Parameter"AppPath"
... NOT found! ...
Looking in registry for Prepar3D v2 install path:
     HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Lockheed Martin\Prepar3D v2
     Parameter"SetupPath"
... >>>  OK! FOUND Prepar3D v2!  <<< ...
===========================================================
 
INSTALLATION FOR FSX:
SetupPath="C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\"
Checking version of the FSX EXE:
... Version 10.0.61472.0  (Need at least 10.0.60905.0)
Checking compatibility with installed SimConnect:
    Found SimConnect build 60905 (Original)
    Found SimConnect build 61242 (SP1 May07)
    Found SimConnect build 61259 (Acc/SP2 Oct07)
Checking if there's already a version of FSUIPC4 installed in:
       C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.DLL
... No previous valid version found.
FSX Modules folder already exists.
Okay -- installed FSUIPC4 into "C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\Modules\FSUIPC4.DLL"
Looking for the current user's Application Data path: 
... found as "C:\Users\Alejandro Marin\AppData\Roaming"
Now finding \Microsoft\FSX\FSX.CFG for all users, including this one
Looking in "C:\Users\Alejandro Marin\AppData\Roaming"
Found FSX.CFG in "C:\Users\Alejandro Marin\AppData\Roaming\Microsoft\FSX\FSX.CFG"
Now checking DLL.XML ...
... There is a previous DLL.XML, checking for FSUIPC4 section.
... FSUIPC4 section already exists but will be replaced.
     (for FSUIPC4, without Loader)
... FSUIPC4 section of DLL.XML written okay
Now checking for a SimConnect.XML file ...
... There is a SimConnect.XML, checking for "local" section.
... "local" section already exists, file not modified.
Looking in "C:\Users\All Users\AppData\Roaming"
 ... No FSX.CFG there
Looking in "C:\Users\Default\AppData\Roaming"
 ... No FSX.CFG there
Looking in "C:\Users\Default User\AppData\Roaming"
 ... No FSX.CFG there
Looking in "C:\Users\hedev\AppData\Roaming"
 ... No FSX.CFG there
Looking in "C:\Users\Public\AppData\Roaming"
 ... No FSX.CFG there
"Modules\FSUIPC Documents" folder created okay!
Now installing additional files into the "Modules\FSUIPC Documents" folder:
   Installed "FSUIPC4 User Guide.pdf" okay
   Installed "FSUIPC4 for Advanced Users.pdf" okay
   Installed "FSUIPC4 History.pdf" okay
   Installed "List of FSX and P3D controls.pdf" okay
   Installed "FSUIPC Lua Library.pdf" okay
   Installed "FSUIPC Lua Plug-Ins.pdf" okay
   Installed "Lua License.pdf" okay
   Installed "Lua Plugins for VRInsight Devices.pdf" okay
   Installed "LuaFileSystem.pdf" okay
   Installed "Example LUA plugins.zip" okay
   Installed "Offset Mapping for PMDG 737NGX.pdf" okay
   Installed "FSUIPC4 Offsets Status.pdf" okay
===========================================================
 
INSTALLATION FOR Prepar3D v2:
SetupPath="C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\"
Checking version of the Prepar3D v2 EXE:
... Version 2.1.9936.0  (Need at least 1.0.677.0)
Checking compatibility with installed SimConnect:
    Found SimConnect build 60905 (Original)
    Found SimConnect build 61242 (SP1 May07)
    Found SimConnect build 61259 (Acc/SP2 Oct07)
Checking if there's already a version of FSUIPC4 installed in:
       C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\Modules\FSUIPC4.DLL
... No previous valid version found.
Prepar3D v2 Modules folder already exists.
Okay -- installed FSUIPC4 into "C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\Modules\FSUIPC4.DLL"
Looking for the current user's Application Data path: 
... found as "C:\Users\Alejandro Marin\AppData\Roaming"
Now finding \Lockheed Martin\Prepar3D v2\Prepar3D.CFG for all users, including this one
Looking in "C:\Users\Alejandro Marin\AppData\Roaming"
Found Prepar3D.CFG in "C:\Users\Alejandro Marin\AppData\Roaming\Lockheed Martin\Prepar3D v2\Prepar3D.CFG"
Now checking DLL.XML ...
... There is a previous DLL.XML, checking for FSUIPC4 section.
... FSUIPC4 section already exists but will be replaced.
     (for FSUIPC4, without Loader)
... FSUIPC4 section of DLL.XML written okay
Now checking for a SimConnect.XML file ...
... No SimConnect.XML file found. This is okay.
Looking in "C:\Users\All Users\AppData\Roaming"
 ... No Prepar3D.CFG there
Looking in "C:\Users\Default\AppData\Roaming"
 ... No Prepar3D.CFG there
Looking in "C:\Users\Default User\AppData\Roaming"
 ... No Prepar3D.CFG there
Looking in "C:\Users\hedev\AppData\Roaming"
 ... No Prepar3D.CFG there
Looking in "C:\Users\Public\AppData\Roaming"
 ... No Prepar3D.CFG there
"Modules\FSUIPC Documents" folder created okay!
Now installing the Prepar3D SimConnect interface for FSUIPC4 into the "Modules" folder:
   Installed "SimConnectP3D2.dll" okay
Now installing additional files into the "Modules\FSUIPC Documents" folder:
   Installed "FSUIPC4 User Guide.pdf" okay
   Installed "FSUIPC4 for Advanced Users.pdf" okay
   Installed "FSUIPC4 History.pdf" okay
   Installed "List of FSX and P3D controls.pdf" okay
   Installed "FSUIPC Lua Library.pdf" okay
   Installed "FSUIPC Lua Plug-Ins.pdf" okay
   Installed "Lua License.pdf" okay
   Installed "Lua Plugins for VRInsight Devices.pdf" okay
   Installed "LuaFileSystem.pdf" okay
   Installed "Example LUA plugins.zip" okay
   Installed "Offset Mapping for PMDG 737NGX.pdf" okay
   Installed "FSUIPC4 Offsets Status.pdf" okay
===========================================================
 
All installer tasks completed.
Registration for FSUIPC4 and WideFS was successful! (result code 00)
 
*************** End of Install Log ***************
 
 
********* FSUIPC4, Version 4.929 by Pete Dowson *********
Running inside Prepar3D v2 on Windows 7
... Prepar3D has been renamed as "fsx"
Module base=18A10000
User Name=""
User Addr=""
FSUIPC4 not user registered
WIDEFS7 not user registered, or expired
      390 System time = 19/03/2014 21:00:09
      390 FLT path = "C:\Users\Alejandro Marin\Documents\Prepar3D v2 Files\"
      390 Trying C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\Modules\SimConnectP3D2.dll
      390 Found it: trying to connect
      406 FS path = "C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\"
      811 LogOptions=00000000 00000001
      811 SIM1 Frictions access gained
      811 Wind smoothing fix is fully installed
      811 SimConnect_Open succeeded: waiting to check version okay
      811 Trying to use SimConnect Prepar3D
     3479 Running in "Lockheed Martin® Prepar3D® v2", Version: 2.1.9936.0 (SimConnect: 2.1.0.0)
     3479 Initialising SimConnect data requests now
     3479 FSUIPC Menu entry added
     3494 C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\FLIGHTS\OTHER\Prepar3D.FXML
     3494 C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\SimObjects\Airplanes\IRIS Raptor Driver\Raptor.AIR
    17098 C:\Program Files (x86)\Lockheed Martin\Prepar3D v2\SimObjects\Airplanes\PMDG 737-900NGX WL\B737-900WL.AIR
    32745 System time = 19/03/2014 21:00:41, Simulator time = 12:12:36 (17:12Z)
    32885 Starting everything now ...
    34211 Advanced Weather Interface Enabled
   467800 Sim stopped: average frame rate for last 348 secs = 28.6 fps
  1039341 Sim stopped: average frame rate for last 551 secs = 29.3 fps
  1047796 System time = 19/03/2014 21:17:37, Simulator time = 12:27:29 (17:27Z)
  1047796 *** FSUIPC log file being closed
Average frame rate for running time of 907 secs = 28.9 fps
Memory managed: 398 Allocs, 398 Freed
********* FSUIPC Log file closed ***********
 
P.S. I have tried installing the software multiple times and as you can see i am running the latest version available. My computer's time is correct and  I have not installed any new hardware since the problem came to light.
 
I look forward to your reply and thanks in advance.
 
Alejandro
Link to post
Share on other sites

My issue started when I reinstalled P3D because a file got corrupted. So far I was able to get all my add ons installed until i got to FSUIPC4. The issues is: none of my keys for either FSUIPC4 or WideFS is not accepting my registration keys therefore I am unable to use my network computers.

FYI I also have FSX installed on my pc as well. 

I am attaching all the logs that have been created by the software.

 

The key file would have been generated in the FSX Modules folder then copied over for P3D. I don't know why yours didn't get copied, but you can easily do it yourself -- just copy the FSUIPC4.KEY file from your FSX modules folder to your Prepar3D modules folder.

 

BTW please, next time you have a problem, do not append it to a thread which is about an entirely different matter. It makes it much more awkward for others trying to search for solutions!

 

Thank you.

Pete

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Hello Roger,

 

I simply 'told' the firewall to accept all connections for the Fligth simulator and that worked...

I had to change the settings of the firewall from 'automatic' to 'manual'.  That way it asked for each new conection if it should accept the connection or not.  When it came to the Flight Simulator I simply accepted the connetion and asked the firewall to always accept that connection.  Since than FS Wide works.

 

I hope that information works for you.

 

Detlef

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.