Jump to content
The simFlight Network Forums
Sign in to follow this  
ftwd

Fix for Active Camera and Embraer Phenom LE in FS9

Recommended Posts

Hi, I am using the Phenom 100 in FS2004 on Windows 7 64bit and none of the Active Camera functions work with this aircraft. AC seems to work fine with my other addons and I was wondering if any body else is having the same problem? If so, does anyone have a fix?

Cheers,

Nathan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

If you can't get Active Camera to work on the FS9 version of the EMB Phenom 100 LE here is what you need to do.

Go to your FS9/Aircraft/FeelThere Phenom 100/ and open the Panel folder. Inside you will find a file called panel.cfg open it using Notepad.

Now click on the drop down at the top called "Edit" and click on "Replace". In the top section called Find What type in the word zorder

In the Replace with section type the following //zorder

Now click on "replace all" and close notepad down clicking on "save" when prompted.

Close down windows explorer and fire up the sim and Active Camera will now work fine with the Phenom :)

Cheers,

Nathan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.