Jump to content
The simFlight Network Forums
Sign in to follow this  
MustangPauli

KJFK - A few taxi/push back errors

Recommended Posts

Vic,

I ran across some relatively minor issues on a recent JFK session.

  1. HAL51 was unable to push from the northeastern most gate at Terminal 5 (see first screenshot) - it came back with a "Road calculation error." It could be something to do with the aircraft being a heavy.
  2. When aircraft push from the outer three gates (as in the ones closest to Taxiway A) on the northwestern side of Terminal 2 (Delta Terminal) they push back into the southeastern gates of Terminal 1; then when you give them instructions to taxi they spin around for about 2 minutes before they finally head out on their way. I haven't had any of them fail to taxi or crash into anything so it's really more of a annoyance than an actual problem (see screenshot 2).
  3. Similar to #2, when aircraft arrive at the innermost gate on the northwestern side of the southeastern pier of Terminal 7 they spin around for a bit before finally parking. I forgot to get a screenshot of that one but if you look at the first screenshot below the gate in question is the innermost one on the northwestern side of the row stemming from taxiway W (I'm confused just typing this so I'll try to get a screenshot! :) ).
  4. Aircraft bound for the American Airlines terminal (I think Terminal 8) land on 4R and vacate onto taxiway FB, if I give them any taxi instructions other than the basic "Taxi to Terminal" the sim starts to slow down almost to the point of freezing entirely. After about 3-5 minutes the route will finally generate and everything returns to normal but, it's essentially unplayable while it's thinking. If I stick to the basic "Taxi to Terminal" instruction the sim won't slow down but it ends up calculating this really roundabout route along FB, C, E (over runway 13L/31R), B to to the terminal. I checked the log and I don't see anything obvious but, I don't know what to look for either. There is a workaround so not the end of the world if this one can't be tracked down but, based on some other posts I don't think I'm the only one to have run into similar issues at JFK. AAL236 is an example on the attached log where the issue occurred.

JFK.jpg

JFK2.jpg

output_log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.