Jump to content
The simFlight Network Forums
warhamster

Phoenix Airport

Recommended Posts

I just added the Phoenix airport add on, and for some reason its not linking up with my real airlines and my real colors add ons.

How can I fix this?

warhamster

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Warhmaster,

Every time we release a new airport they need to update their Real Traffic software (free, by re-downloading it from the same link they got with their purchase email) and needs to reinstall before applying Real Color. 

Thanks,
AJ

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/18/2017 at 3:35 AM, FeelThere_AJ said:

Hey Warhmaster,

Every time we release a new airport they need to update their Real Traffic software (free, by re-downloading it from the same link they got with their purchase email) and needs to reinstall before applying Real Color. 

Thanks,
AJ

 

The issue I have with this is my download link for Real Traffic and subsequent real color downloads was only good for 15 days... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ripskin,

If your original links were sent to you by BMT Micro, try cservice@bmtmicro.com.  I am sure there are other people there but both Seth & Barb have been brilliant helping me getting my download links live again.  They set the customer service bar very high for others to follow!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/20/2017 at 4:56 AM, FeelThere_AJ said:

Hey Ripskin,

In required to get the download link, you have to contact our support from the contact form, please refer this link: http://www.feelthere.com/productFaq

Thanks,

AJ

Awesome, thank you!  Been really busy and just got around to checking in. 

Might be easier on customer service and the community to set up a log in page (perhaps mirroring access ID's from these forums) and have customers input their invoice ID or something unique to our purchase and if it checks out the system can automatically let us go in and grab the latest files.  No links or other emails required.  

Thank you for the reply and help! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/20/2017 at 7:00 AM, winsaudi said:

Ripskin,

If your original links were sent to you by BMT Micro, try cservice@bmtmicro.com.  I am sure there are other people there but both Seth & Barb have been brilliant helping me getting my download links live again.  They set the customer service bar very high for others to follow!

They were sent from BMT, I will reach out to them, thank you for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.