Jump to content
The simFlight Network Forums
axelsubo

FeelThere E-Jets V2 PERF INIT Issue

Recommended Posts

I see that there are quite a few issues on the forum with the "PERF INIT" page, but I can't seem to find a solution to mine:

When I apply takeoff thrust, I get an FMC message saying "VNAV Disconnect". So I go to check the PERF INIT page, and it erased all the data I inputted!

Info:

FS: FSX Stem Edition

OS: Windows 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, we need to have a step by step description of pre-flight and how the take off is conducted in order to detect the problem faster. Thanks, 

Ariel

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, FeelThere Ariel said:

Hi, we need to have a step by step description of pre-flight and how the take off is conducted in order to detect the problem faster. Thanks, 

Ariel

Hi Ariel,

I figured out that if thrust is set past the blue limiter during takeoff, that is when the perf init page gets wiped.

I've tried multiple takeoff by setting the thrust past it, and it deleted the page. I've also tried multiple flight setting it just under the line and it kept the page

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.