Jump to content
The simFlight Network Forums
Sign in to follow this  
fab18

installed and do not hear Traffic 3 D Sounds!

Recommended Posts

Hi,

I just bought (last Friday) Traffic 3 D sounds and have installed them as written in the manual but do not hear them. Before that I used in my sim (P3DV4) UT2

and Audio enviroment. Now I have switched to UTLive and AConstable Traffic sound 3 D. The file Traffic 3D_Sounds is in C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D vchoose files... Click to choose files 4\SimObjects\Misc

as specified. I have the feeling to hear only a dull rumbling and not different engines. (same engine sound for all aircraft). Enclosed you will find my Prepare3D.cfg.

Any help is appreciate.

Thanks!

Cheers,

Fabian

 

Prepar3D.cfg.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

O.K. ! The traffic 3 D Sounds are working now. Can anyone please let me know how I get the takeoff and thrust reverser sounds? It would be great to hear them aswell.

Thanks!

Cheers,

Fabian

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/11/2018 at 2:01 PM, fab18 said:

O.K. ! The traffic 3 D Sounds are working now. Can anyone please let me know how I get the takeoff and thrust reverser sounds? It would be great to hear them aswell.

Thanks!

Cheers,

Fabian

Hi fab18! How did you fix this - I have the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.