Jump to content
The simFlight Network Forums
Shom

ERJ v2 CTD with no error/trace

Recommended Posts

Hi,

I've purchased the ERJ v2 recently but getting unpredictable CTDs when using it with P3D v4.3.

The sim shuts down suddenly with no trace and no error. There is also no error in the event viewer.

Weird thing is it happened yesterday while the simulator was paused (after a couple of mins). Could it be a memory leak or something?

 

Shom

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has reproduced also during taxi (only thing I was doing was panning around the cockpit).

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, FeelThere Ariel said:

Shom, 

Have you verified your ERJ v2 is for P3D v4.3? Can you direct me to the link of the product you purchased? 


I've purchased it from your site (BMT Micro orders) 2 weeks ago so I assume I got the recent file since v4.3 was released long ago?

Is there a specific file name I should be looking for?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, FeelThere Ariel said:

What are your computer specs?

OS: Win 7 64bit, CPU: Intel Core i7-4790K, GPU: EVGA Nvidia 1080Ti, RAM: Kingston 16GB, SSD: Samsung 850 500GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will try doing so.

So I have the correct file? erj145-p3dv4-2 should not be erj145-p3dv4-3 (supporting P3D v4.3)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, FeelThere Ariel said:

Please redownload the ERJ 145 using your original purchase link. 

I did, got the exact same file name (and size as well).

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, FeelThere Ariel said:

And are you still getting the same problem?

To add -  Be sure and check that all feelThere files & folders are removed after running the uninstaller.  Install the new download as administrator.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, scoobflight said:

To add -  Be sure and check that all feelThere files & folders are removed after running the uninstaller.  Install the new download as administrator.

OK, can you please point me to the relevant folder(s)? Aside from the one located under Simobjects/airplanes ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to update this thread seems this is not an issue with this specific aircraft as it occurred also with others.

Looks like may be REX Skyforce 3D related - will take it with them in their support forum.

 

Thanks for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.