Jump to content
The simFlight Network Forums
elsmoko

UELL MT6 Trees on tarmac

Recommended Posts

Hi,

  I'm using My Traffic Pro (6) with Win 7-64 and FSX Acceleration .  I flew to UELL (for first time) and noticed many trees

where they shouldn't be ~:)  on tarmac, in the parking areas.  Although I haven't checked them all,  I have no known similar

 problems at other airports that I visit more regularly.  Is this UELL tree issue this a known issue ?  Is there a fix for it ?

Thank you,

Ken Boardman

MG_071.jpg

MG_070.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update / follow-up >

Used ADE 175 to create an exclusion poly and after I figured out where to place the cvx file,  and installed the new folder in FSX Scenery Library GUI, etc.

UELL looks great.

Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.