Jump to content
The simFlight Network Forums

EMB 190 (wilco, feelthere) problem. FMS/FMC display won't show airports, navaids, waypoints, etc


Recommended Posts

6 hours ago, scoobflight said:

So the MCDU shows there are no AIRAC data?  No waypoints, airport, jetways, SIDs nor STARs?

Yes. It was working a few days earlier. I did update de FSX world navaids through this website: https://www.aero.sors.fr/navaids3.html

But I think that even after I updated it worked for a while.

Edited by Geraldo
Link to post
Share on other sites

The plane uses its own data file and isn't related to the FS file.

If was working and then not something became corrupted on your system.

First recommendation is to do a complete uninstall of the plane, being sure to confirm all feelThere files and folders are removed and reinstalling (being sure to run the installer as administrator).

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, scoobflight said:

The plane uses its own data file and isn't related to the FS file.

If was working and then not something became corrupted on your system.

First recommendation is to do a complete uninstall of the plane, being sure to confirm all feelThere files and folders are removed and reinstalling (being sure to run the installer as administrator).

I tried to delete all files related to the FeelThere/Wilco that I could find and then I reinstalled as admnistrator. I installed on FSX folder and when it fished the installation a message showed up saying that I should reinstall it using the recommended settings and so I did. (I have to change the standard installation folder since I have created another folder for the FSX). It didn't work, the same problem happens.

Link to post
Share on other sites
On 8/10/2020 at 11:16 AM, scoobflight said:

Search this subforum for 'MDAC'.  Your OS may have developed a fault or a window update broke something or a new program install broke something.

I searched about the MDAC, but I'm still not sure what to do. I use windows 7 and I remember that recently I installed something for the simulator not to give so much trouble such as crashes or to not stop working suddenly. what should I do?

Edited by Geraldo
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Geraldo said:

what should I do?

The likely issue is that your OS now has a fault and no longer has a working version of a standard component that is used to search a database (why the MCDU is 'saying' there are no airports, waypoints, etc).  The MDAC components needs to be repaired.  A general Internet search will lead to possible solutions.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.