Jump to content
The simFlight Network Forums

Some Improvements in Sounds and Lights


atav757
 Share

Recommended Posts

4 hours ago, atav757 said:

The best I can do:

https://drive.google.com/file/d/12aGlRUmre-PwXg57Hcpsq_LjH6s3iBo6/view?usp=sharing 

"Here's a link to at least the fx files. I've renamed them to default P3D so that at least you could stick them into P3D and see them. Yes I used MCX. If you have that just go to attachments and you'll see where it says beacon strobe, you just rename them to whatever file you want them to use. PLEASE backup the original model, as it could seriously mess up the model if anything renders incorrectly."

Thanks @atav757 but after replacing these 2 files I'm missing your main improvement which is the white beacon flashing led light...

Is this compatible with P3D v5? This may be the issue as I'm using this version

Link to comment
Share on other sites

On 12/3/2020 at 9:25 AM, atav757 said:

The best I can do:

https://drive.google.com/file/d/12aGlRUmre-PwXg57Hcpsq_LjH6s3iBo6/view?usp=sharing 

"Here's a link to at least the fx files. I've renamed them to default P3D so that at least you could stick them into P3D and see them. Yes I used MCX. If you have that just go to attachments and you'll see where it says beacon strobe, you just rename them to whatever file you want them to use. PLEASE backup the original model, as it could seriously mess up the model if anything renders incorrectly."



Im new to MCX, once I edit the fx files how do I save the updated .mdl? I keep getting an error or path error

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 12/3/2020 at 4:32 PM, Shom said:

Thanks @atav757 but after replacing these 2 files I'm missing your main improvement which is the white beacon flashing led light...

Is this compatible with P3D v5? This may be the issue as I'm using this version

I also use V5, yes. Missing as in no strobes at all?

 

On 12/4/2020 at 1:21 PM, Mets747 said:



Im new to MCX, once I edit the fx files how do I save the updated .mdl? I keep getting an error or path error

I don't remember as I don't really use it any more, I remember having to do some reasearch and looking through their manual to figure out how to render models.

Link to comment
Share on other sites

On 12/16/2020 at 6:16 AM, atav757 said:

I also use V5, yes. Missing as in no strobes at all?

 

I don't remember as I don't really use it any more, I remember having to do some reasearch and looking through their manual to figure out how to render models.

Strobe look flashy (like they are still the default ones). They don't look as near as the ones in your video 😃

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.