Jump to content
The simFlight Network Forums
neo2810

0894 offset not updating from the A320 Neo?

Recommended Posts

I am using 0894 to detect engine 1 status for our bespoke tracker (and 92C, 9C4, A5C for the other engines). In the A320 Neo, the engine start is triggered, but when I shutdown after the flight, the offset doesn't change in FSUIPC (Checked using Interrogator)? As a result, our Arrival phase doesn't trigger? It works fine on the props (G36, C172, etc).

Edit: Worked on a second test flight. Looks like the issue is with the Sim sending the offset (or not, as the case may be)...!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like an issue with MSFS not updating the GENERAL ENG COMBUSTION variable when the engine is shut down. I'll  check this (tomorrow) and raise a zendesk ticket with Asobo if this is the case. I'll let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.