Jump to content
The simFlight Network Forums

Schedule issue


Recommended Posts

Hey guys.

I've been working on a before-covid schedule for KEWR. When i just tested it, it loads as it should, but no airplanes is at the gates (not even just whites). But a GA aircraft reports ready, and an inbound plane reports as well. But why no aircraft at the gates??. What could i have done wrong?? 😕

How i have written it:

EWR,SJU,763,UA,1523,12:00,08:00,1,UA
EWR,MEM,E75,YX,3617,12:00,08:00,1,YX
EWR,SRQ,E75,YX,3555,12:00,08:00,1,YX
EWR,IAD,763,UA,2734,12:00,08:05,1,UA
EWR,MSP,717,DL,645,12:00,08:08,1,DL
EWR,SAT,E70,YX,3678,12:00,08:10,1,YX
EWR,PWM,ER4,C5,5021,12:00,08:10,1,C5
EWR,SFO,772,UA,497,12:00,08:15,1,UA
EWR,GSP,ER4,EV,4279,12:00,08:15,1,EV
EWR,CLT,321,AA,1575,12:00,08:15,1,AA
EWR,YOW,CR2,QK,8853,12:00,08:20,1,QK
EWR,MCO,320,B6,2227,12:00,08:23,1,B6
EWR,RDU,E75,YX,3431,12:00,08:24,1,YX
EWR,IAH,739,UA,1886,12:00,08:25,1,UA
EWR,SAN,739,UA,1593,12:00,08:25,1,UA

How the original schedule is written:

EWR, MIA, 738, UA, 2333, 12:00, 08:19, 1, UA
EWR, BOM, 77W, UA,  829, 12:00, 08:17, 1, UA
EWR, BWI, CNF, C2, 8311, 12:00, 08:14, 1, C2
EWR, MCO, 738, UA,  354, 12:00, 08:12, 1, UA
EWR, CLT, 321, AA, 1575, 12:00, 08:10, 1, AA
EWR, IAD, CNF, W#, 7303, 12:00, 08:09, 1, W#
EWR, PBI, 739, UA, 2219, 12:00, 08:06, 1, UA
EWR, BOS, BE9, A8, 8310, 12:00, 08:04, 1, A8
EWR, IAD, CNF, C2, 8313, 12:00, 08:01, 1, C2

Could this be the problem?

Link to post
Share on other sites

@DeltaVII. Yes i made changes to the terminal file. But only to add/remove a few airlines, so it matches up with the airlines in my schedule .

@crbascott I have just tested it with a snippet of the schedule in the hours 12 - 4pm, and then it works without problems. So apparently its the full schedule that is the problem. 

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Dalsgaard83 said:

@DeltaVII. That would be weird, if the simple error of a point instead of a comma, would make the whole schedule not to work. I'm checking the schedule for any other errors that might be present 😉

It's actually not weird at all - at least for T!3DP and some other programs processing comma-delimited files. One missing or out of place comma can throw everything out of whack.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.