Jump to content
The simFlight Network Forums

edo17982

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About edo17982

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 01/01/1970

Contact Methods

  • AIM
    EdoCelica
  • MSN
    edoardox@fastwebnet.it
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    60294655

Profile Information

  • Location
    Italy
  1. Hello Pete, I was looking at FSUIPC variable list to find infos about ILS category. I see in the map in P3D when you select an ILS comes the information if CAT3 or different, but I can't find this info in the variable list. Is there any chance to have it available? Thanks
  2. Hello guys, I am having a similar problem here with motorised Spoiler handle. I think the easiest way to solve that would be to make the spoiler axis value in FSUIPC readable as well: this way you can base your motor logic on the input signal and not the spoiler position in the panel which lot of times jumps in up position before the phisical lever reaches the same position causing the motor to stop at a middle point as the logic reads the lever position in FS is already in the deployed position while the lever is not. Would it be possible to do Peter?
  3. Hello Peter, I noticed that using this offsets, it behaves in a strange way when goin on low temperatures. When approaching TAT of 0 degrees, the offset normally decreases till 0 and then suddenly jumps to 65353 and as the temperature decrease also this values decrease. Basically once converter / 256, if above 0 degrees it works ok, while when at or below 0 degrees, you have to subtract 255 from the final value. Is it at you thought to model it or should it be corrected? I use also SAT offset and that one works normally... Thanks Edoardo
  4. Hello guys, I've been looking all the SDK but I can't find brake temperature related offset...is it unavailable or did I miss it? Thanks Edoardo
  5. Hi peter, I'd like to know if you could implement a functions for buttons like the "repeat while held" which will be "repeat while released" This is for a switch problem of my throttle and is not possible to me to change it or will be a real pain...I don't know if it is a big mod but I don't think so.... I hope you can help me out Thanks Edoardo
  6. I tried again right now. As I start wideclient, it connects noramally. then I started PM GC and 3 seconds after have started it wideclient had an abnormal program termination (the usual winXP one), for information, at offset 000058de Then I restarted it and tried with PM MCP and after few seconds it did the same.... I attached the wideserver log and the 2 wideclient logs By the way the wideserver.ini and wideclient.ini are not modified. Thanks WIDESERVER LOG ********* WideServer.DLL Log [version 6.45] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 25/01/05, Time 16:31:18.203: Server name is EDOCELICA 98969 Initialising TCP/IP server 99016 Initialising IPX/SPX server 99094 ServerNode=13330.61389.0.0.512 99094 *** WARNING! *** This ServerNode is probably incorrect! Running IPXROUTE to get list ... 99094 IPXROUTE config >"C:\FS2004\MODULES\WideServer.ipx" 101344The correct value is probably one of these: 101344 ServerNode=2816.35946.37097.0.0 ("Connessione alla rete loc 00000000") 101344 ServerNode=0.0.62488.21024.21313 ("NDISWANIPX") 111969 Restarting service due to total lack of use 261688 Incoming connection Accepted ok (skt=3736) 261797 Connected to computer "EDO17982" running WideClient version 6.450 (skt=3736) 301860 Incoming connection Accepted ok (skt=3768) 317860 Connected to computer "EDO17982" running WideClient version 6.450 (skt=3768) 337750 Error 10054: client socket disconnected at Client: removing (skt=3768) 366672 Incoming connection Accepted ok (skt=3776) 366719 Connected to computer "EDO17982" running WideClient version 6.450 (skt=3776) 406891 Incoming connection Accepted ok (skt=3804) 409406 Connected to computer "EDO17982" running WideClient version 6.450 (skt=3804) 447016 Incoming connection Accepted ok (skt=3820) 447547 Connected to computer "EDO17982" running WideClient version 6.450 (skt=3820) 707172 Closing down now ... Memory managed: Offset records: 81 alloc, 81 free Throughput maximum achieved: 25 frames/sec, 902 bytes/sec Throughput average achieved for complete session: 0 frames/sec, 7 bytes/sec Average receive rate from "EDO17982": 0 frames/sec, 4 bytes/sec ********* Log file closed ********* WIDECLIENT 1st LOG till abnormal termination ********* WideClient Log [version 6.45] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 25/01/05, Time 16:35:37.342: Client name is EDO17982 691 Attempting to connect now 711 Connection made okay! 40799 Timed out response: connection assumed lost! 40809 Ready to try connection again 40859 Attempting to connect now 40889 Connection made okay! 62991 New Client Application: "pfd" (Id=2816) WIDECLIENT 2nd LOG till abnormal termination ********* WideClient Log [version 6.45] Class=FS98MAIN ********* Date (dmy): 25/01/05, Time 16:37:22.323: Client name is EDO17982 711 Attempting to connect now 741 Connection made okay! 15192 New Client Application: "MCP" (Id=2984) 40829 Timed out response: connection assumed lost! 40839 Ready to try connection again 40909 Attempting to connect now 40909 Connection made okay! 81006 Timed out response: connection assumed lost! 81017 Ready to try connection again 81067 Attempting to connect now 81067 Connection made okay! 341251 Connection closed by server!
  7. Hello, I installed new widefs and FSUIPC yesterday. When I started FS everything was ok....Then I started Wideclient on my 2nd PC and it connected with no problems via TCPIP. When I started ProjectMagenta software it was unable to get date from FS....I mean...in PM status it said: "FS active" but no data was retrieved from it! Same for MCP and CDU. Also, after like 2 mins wideclient crashed and shutted down. Here it is wideserver log: ********* WideServer.DLL Log [version 6.45] ********* Blocksize guide = 4096 (double allowed) Date (dmy): 24/01/05, Time 17:37:47.906: Server name is EDOCELICA 121906 Initialising TCP/IP server 121938 Initialising IPX/SPX server 122016 ServerNode=13330.61389.0.0.512 122016 *** WARNING! *** This ServerNode is probably incorrect! Running IPXROUTE to get list ... 122016 IPXROUTE config >"C:\FS2004\MODULES\WideServer.ipx" 124828The correct value is probably one of these: 124828 ServerNode=2816.35946.37097.0.0 ("Connessione alla rete loc 00000000") 124844 ServerNode=0.0.41000.21024.21313 ("NDISWANIPX") 135063 Incoming connection Accepted ok (skt=3536) 135125 Connected to computer "EDO17982" running WideClient version 6.450 (skt=3536) 175219 Incoming connection Accepted ok (skt=3580) 185735 Connected to computer "EDO17982" running WideClient version 6.450 (skt=3580) 219422 Closing down now ... Memory managed: Offset records: 11 alloc, 11 free Throughput maximum achieved: 0 frames/sec, 82 bytes/sec Throughput average achieved for complete session: 0 frames/sec, 0 bytes/sec Average receive rate from "EDO17982": 0 frames/sec, 5 bytes/sec ********* Log file closed ********* Wideclient log was normal. What could I do? :roll: Thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.