Jump to content
The simFlight Network Forums

Bigmarty

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Canada

Bigmarty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. First, let me say that when posting my issue I was hoping there was a simple fix - I certainly did not intent for this to be a big time consumer when everyone is so busy. So many thanks to everyone. I reinstalled version 6.1.1 as suggested and while this resulted in v6.1.1 showing as the installed version, the macros still were still not available in FSUIPC buttons. Then I uninstalled FSUIPC via Windows control panel (instead of letting the FSUIPC install process remove the previous version), reinstalled 6.1.1 and now everything is back to as before, that is the axis assignments, and button assignments including the macros. So, back to normal and thanks again for all the time spent and help. Martin
  2. Ok, there are three log files and all 3 are attached with the install file. I also reinstalled FSUIPC 6.1.1 just now but the .ini file (attached) is still showing version 6.008. My previous version of FSUIPC was 6.0.8. I have a screenshot of the FSUIPC opening page in version 6.0.8 but I am not sure if I should post it here. I will if it helps. All the Macros were available entries before the install of 6.1.1. I should also say that I am not using all of the macros and I don't have a problem rebuilding the ones I use if you don't want to look into this any further. Martin FSUIPC6.1.log FSUIPC6.2.log FSUIPC6(1).ini InstallFSUIPC6.log FSUIPC6.log
  3. The .ini file contained the macros after the 6.1.1 was installed. I did not copy anything over myself. The following files are contained within the Modules folder, but outside of the .ini file. Hope this is what you asked about. None of the macros appear when trying to assign a button with "Select FS Control". In the previous FSUIPC version, all of the macros came up under Axis Assignment and Buttons and Switches. Appreciate your help. Martin 400 Q.MCRO.bak 737.MCRO.bak 737.MCRO 400 Q.MCRO 6 DHC.MCRO.bak 9 CRJ.MCRO.bak 9 CRJ.MCRO 6 DHC.MCRO
  4. Thanks for the reply, and again, sorry for posting in the wrong place. The .ini file is attached. Martin FSUIPC6.ini
  5. Sorry if this is the wrong place to post this question. I have downloaded and installed FSUIPC 6.1.1. I have a number of mouse macros created in my previous version of FSUIPC that appear in the .ini file (after install of 6.1.1) but do not show up when trying to assign buttons. Aircraft profile is checked. Am using P3D v 5.1. Thanks for any help. Martin
  6. First of all, I apologize for not supplying more information. I guess I do not see my issue as a problem, just asking if there is a way to assign a key or button in FSUIPC to return the elevator to centre. I should have provided more info regardless, and here it is - FSUIPC registered version 5.15 Nov 2018, P3D v 4.5 and the aircraft is Aerosoft's Twin Otter Extended. I can input the values outlined in red in your example, but I can't change the Offset or Parameter values on the right side of the input page to change to the values shown. I really don't know what I am doing and would really appreciate a bit more instruction. Thank you for your prompt reply and help. Martin
  7. I saw in an earlier forum topic that a key or button can be set to bring the elevator back to centre by assigning the key or button to "Elevator Trim Set" and the parameter to 0. I have tried this with elevator trim set and elevator set but neither control has any effect on the position of the elevator. Is there something else I need to do as well? Thank you for any suggestions. Martin
  8. I am sorry to report that I still have the same problem. I fired up the sim this morning and checked the throttles and other controls and everything seemed to be fine. I got the aircraft set up for flight - flightplan, all the other FMC settings, Goflight MCP Pro, VA Interface, and then the throttles go to maximum thrust as soon as touched and stay there. I have attached the ini file which was created after deleting the FSUIPC files and reinstalling, and after resetting all the controls under the new FSUIPC installation. Could you please have a look and see if you can figure out what I am doing wrong. Thank you. Martin FSUIPC5.ini
  9. OK, I deleted all the FSUIPC files, reinstalled and set up all the controls again. I have been in and out of the sim several times and the settings seem to be holding, so whatever the conflict was seems to have corrected inself. Appreciate your help. Martin
  10. Thank you for your prompt response. The ini file I attached just reflects my most recent effort get the throttles to work and is not a good example of the ongoing issue. When I open the sim and find that the throttles are not working properly, I go to the FSUIPC setup page and try different things to get them to work which is what is shown in the ini file submitted. I have tried to set up the throttle quadrant following the setup instructions at least 15 - 20 times without permanent success. I also tried deleting the FSUIPC throttle settings and set them up in the sim but still had the same problem. I dont know if this makes any sense, but I will uninstall FSUIPC and reinstall it and try setting up the controls again, following the instructions in the user guide. I will let you know how this works out. Thanks again Martin
  11. Good morning. I am having a lot of trouble setting up my PMDG 737 NGX throttles in P3D V4. I am using registered FSUIPC5. I have just upgraded my PC but was having the same problems with my previous PC. I use the Goflight TQ6 advanced throttle quadrant and have not downloaded the Goflight configuration files. The controllers are disabled in the sim. I have calibrated the TQ6 in the sim and also via Windows. I can actually get the throttles set up using the direct or the send to calibration options. The problem occurs when I go back in to the sim, as soon as I touch the throttles they go to maximum and stay there. They will move back to idle with the F1 key, but go back to full as soon as I release the key. In order to fly I have the reset the throttles each time. I have deleted the .ini file and let it rebuild. I am obviously doing something wrong and would appreciate any suggestions to help here. The .ini file is attached. Thank you. Martin FSUIPC5.ini
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.