Jump to content
The simFlight Network Forums

walouigi

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About walouigi

  • Rank
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Canada
  1. Hi Simon, Thanks for your reply. I will try to figure out something, as at the moment I cannot use the program that I have paid for. Will parked on the shelves 😞 Thanks
  2. Hi Simon, Still no go the STB client disconnect as soon as I click on the connect. I have used the simconnet.xml, and left everything else the same as per your suggestion, and still no go. I don't know what is the reason now. Thanls
  3. Thanks, keep me posted please. Regards Hani
  4. Hi Simon, Please see attached both files requested. Please let me know. Thanks simconnect.cfg simconnect.xml
  5. Hi Simon, This is the reply I get: Pinging HaniMaster [192.168.1.31] with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.31: bytes=32 time<1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.31: bytes=32 time<1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.31: bytes=32 time<1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.31: bytes=32 time<1ms TTL=64 Ping statistics for 192.168.1.31: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms Today it changed to 192.168.1.31 Thanks Hani TrafficBoardFrontEnd.exe.config
  6. Hi Simon, Re your question about the simconnect found in my Client PC, I just deleted, as I have put it in there, that's my bad. so no more. Now on the P3D PC, the STB DS was running and connected to P3D who is running of course, and both PC have the windows firewall turned off. I can access to all the file and folder on either PC no problem. Here is the TrafficBoardFrontEnd.exe as well the STBdataserver.exe as requested. Thanks for your help Simon Hani TrafficBoardFrontEnd.exe.config StbDataServer.exe.config
  7. Hi Simon, I adjusted the Simconnect as per you example above, and this is the new error response: FLW.STB.Utilities.StbDisconnectException: Unable to contact SuperTrafficBoard Data Server. STB will be disconnected. Additional details below: at Ut2Interface.Ut2RemoteDatabase.OpenAgent() in C:\_Data\Software Development\Flying-W\GitHub\STBforPrepar3D-V4\STB-P3DV4-Client\Traffic Board\Ut2RemoteDatabase.cs:line 673 at Ut2Interface.Ut2RemoteDatabase..ctor() in C:\_Data\Software Development\Flying-W\GitHub\STBforPrepar3D-V4\STB-P3DV4-Client\Traffic Board\Ut2RemoteDatabase.cs:line 31 at FLW.STB.Client.STBClient.OpenDataSources() in C:\_Data\Software Development\Flying-W\GitHub\STBforPrepar3D-V4\STB-P3DV4-Client\Traffic Board\STBClient.cs:line 15544 at FLW.STB.Client.STBClient.CompleteSimConnection() in C:\_Data\Software Development\Flying-W\GitHub\STBforPrepar3D-V4\STB-P3DV4-Client\Traffic Board\STBClient.cs:line 6554 at FLW.STB.Client.STBClient.ConnectToFs() in C:\_Data\Software Development\Flying-W\GitHub\STBforPrepar3D-V4\STB-P3DV4-Client\Traffic Board\STBClient.cs:line 6511 at FLW.STB.Client.STBClient.ConnectButton_Click(Object sender, EventArgs e) in C:\_Data\Software Development\Flying-W\GitHub\STBforPrepar3D-V4\STB-P3DV4-Client\Traffic Board\STBClient.cs:line 6606 at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) Inner Exception: The server at net.tcp://hanimaster:32123/stbdata/Ut2Service rejected the session-establishment request. Server stack trace: at System.ServiceModel.Channels.ConnectionUpgradeHelper.ValidatePreambleResponse(Byte[] buffer, Int32 count, ClientFramingDecoder decoder, Uri via) at System.ServiceModel.Channels.ClientFramingDuplexSessionChannel.SendPreamble(IConnection connection, ArraySegment`1 preamble, TimeoutHelper& timeoutHelper) at System.ServiceModel.Channels.ClientFramingDuplexSessionChannel.DuplexConnectionPoolHelper.AcceptPooledConnection(IConnection connection, TimeoutHelper& timeoutHelper) at System.ServiceModel.Channels.ConnectionPoolHelper.EstablishConnection(TimeSpan timeout) at System.ServiceModel.Channels.ClientFramingDuplexSessionChannel.OnOpen(TimeSpan timeout) at System.ServiceModel.Channels.CommunicationObject.Open(TimeSpan timeout) at System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.OnOpen(TimeSpan timeout) at System.ServiceModel.Channels.CommunicationObject.Open(TimeSpan timeout) Exception rethrown at [0]: at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg) at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type) at System.ServiceModel.ICommunicationObject.Open(TimeSpan timeout) at System.ServiceModel.ClientBase`1.System.ServiceModel.ICommunicationObject.Open(TimeSpan timeout) at Ut2Interface.Ut2RemoteDatabase.OpenAgent() in C:\_Data\Software Development\Flying-W\GitHub\STBforPrepar3D-V4\STB-P3DV4-Client\Traffic Board\Ut2RemoteDatabase.cs:line 664 Exception Handler Type: ThreadAcception BTW I found another Simmconnect in STB folder on the client PC showing this: [SimConnect] Protocol=IPv4 Address=192.168.1.30 Port=32123 MaxReceiveSize=4096 DisableNagle=0 Does this need to be there? beside the one that reside on the main P3D PC under user\name\appdata\Roaming\LM\P3D V4 This is my new Simmconect XML: <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?> <SimBase.Document Type="SimConnect" version="1,0"> <Descr>SimConnect</Descr> <Filename>SimConnect.xml</Filename> <Disabled>False</Disabled> <SimConnect.Comm> <Disabled>False</Disabled> <Protocol>IPv4</Protocol> <Scope>global</Scope> <Address>192.168.1.30</Address> <MaxClients>64</MaxClients> <Port>6811</Port> <MaxRecvSize>4096</MaxRecvSize> <DisableNagle>False</DisableNagle> </SimConnect.Comm> <SimConnect.Comm> <Disabled>False</Disabled> <Protocol>Auto</Protocol> <Scope>local</Scope> </SimConnect.Comm> <SimConnect.Comm> <Disabled>False</Disabled> <Protocol>IPv4</Protocol> <Address>192.168.1.30</Address> <Port>32123</Port> </SimConnect.Comm> </SimBase.Document> Thanks for any help Hani
  8. Than you guys, much appreciated, I have tried your suggestions and it worked. Thanks again
  9. Hi There, I wanted to know if STB should display any AI info while I am enroute flying. Today I tried my first flight with STB, the information on the origin airport was good, but while enroute, nothings was displayed, even if I enter certain airport code. So I wanted to know if there is any use of STB, while flying. Thanks
  10. Hi Today I tried again to connect and this is what I get at the STB screen bottom display Connecting to Prepar3D V4, please wait. Simulator connection successful. Connecting to STB Data Server (STB-DS). Data Server connection successful, server version 4.2.2020.4000. However the connection is not working and the red button is lit with connect on it
  11. Hi Aussie, I just got the STB, so both version running are the same witch is the latest one 4.2.22020.40000. Thanks anyway, I will wait for Simon. Hani
  12. Hi Yes both are running as admin on both PC. Is there anything else I should look at? Thanks Hani
  13. Hi there, I am new to STB, and trying to have STB on a client PC with no luck. I have read your documentation, and followed it step by step, with no luck. On my client PC I am running all other P3D V4 program, Like PFPX, PROATC-X and FSC, so I am aware of the simmconnect files, and I can see both PC on the network. Now I am getting always unable to connect to P3D error Please make sure flight has completed. The STB server 4.2.22020.40000 is connecting to P3D using the port # 32123 no problem, as P3D is up and running. My SIMCONNECT.cfg on my client is this : [SimConnect] Protocol=IPV4 Address=192.168.1.30 (This is my P3D IP address) Port=32123 MaxReceiveSize=4096 DisableNagle=0 and my Simconnect.XML on my P3D is this: <?xml version="1.0" encoding="windows-1252"?> <SimBase.Document Type="SimConnect" version="1,0"><Descr>SimConnect</Descr> <Filename>SimConnect.xml</Filename> <Disabled>False</Disabled> <SimConnect.Comm> <Disabled>False</Disabled> <Protocol>IPv4</Protocol> <Scope>global</Scope><Address>192.168.1.30</Address> <MaxClients>64</MaxClients> <Port>6811</Port> <MaxRecvSize>4096</MaxRecvSize> <DisableNagle>False</DisableNagle> </SimConnect.Comm><SimConnect.Comm> <Disabled>False</Disabled> <Protocol>Auto</Protocol> <Scope>local</Scope> <SimConnect.Comm> <SimConnect.Comm> <Disabled>False</Disabled> <Protocol>IPv4</Protocol> <Address>192.168.1.30</Address> <Port>32123</Port> </SimConnect.Comm> </SimBase.Document> Can you please help to figure out my issues? Thanks in advance Hani
  14. Hi Pete, I figured out my problem, it was my USB connections that was sending wrong info to the sim, I have changed my USB connections and now I see all back to normal. Little thing that no one think about lol Thanks again for your help Regards
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Guidelines Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.